#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

basligi !!!! :D MSarp olarak degistirebilir miyiz

41911_2.jpg

Nedense bu adama çok benzetiyorum.

Serbest oynarsa faydalı olacağına inanıyorum.10 numara mevkinde çok işler yapar.Ara pas var ,şut var,sezgicilik var ee daha nee!!!

bişey dikkatiniz cektimi,ne zaman bam ortsahası bozuldu maç kazanamamaya başladık,manisa da tekrar sahadaydılar ve kazandık,ligign ilk yarısını ve 2.yarısnı iyi irdeleyin,savunmak için söylemiyorum ama bam ile kazandığımız maç sayısı daha fazla

Cana gibi 40 tane oyuncu var Bank Asyada diyenler , acaba Sarp gibi kaç tane var :D:D::D

Ulan Sarp iki senedir takımdasın ama gel gör ki sanki 20 senedir işkence çektiriyorsun..

Bundan sonra ağzınla kuş tutsanda yollanacaksın..

bişey dikkatiniz cektimi,ne zaman bam ortsahası bozuldu maç kazanamamaya başladık,manisa da tekrar sahadaydılar ve kazandık,ligign ilk yarısını ve 2.yarısnı iyi irdeleyin,savunmak için söylemiyorum ama bam ile kazandığımız maç sayısı daha fazla

hırs + mücadele + azim = galibiyet

ondandırr...

Belki dalga geçiyorsundur hocam ama bencede 1 sene daha şans verilmeli.Belki yetenekli değil ama mücaddele veren pres yapabilen bir oyuncu.Duran toplarda da kulanabiliriz.Rijkaard döneminin 1.Yarısında çok iyi performansı vardı, unutmayalım.

evet bencede özellikle manisaspor macında 14 cm mesafeden kacırdıgı gol duran toplardaki etkinliğini gösterdi...ne 1 senesi 1 ay bile tahmülüm kalmadı artık bu ve bunun türevlerine

bam ekibinden biri sahada olunca orta sahadaki diğer adamları da aşağı çekiyor. öyle olunca denge bozluyor. bam tamamen sahada olunca veya 2'si sahada olunca çok bozamıyorlar zaten bozuk olduğu için :) daha dengeli oluyor.

Geri
Üst Alt