#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Barca'nin orta sahasina koy, en az Xavi kadar oynar bence.

futbola adini altin harflerle yazdiran adam MUSTAFA SARP

Gölge presini futbola o getirdi nede olsa

Soylenecek soz yok, kotu futbolcu oldugu ilk gunden belliydi. 2 senedir cile cektiriyor. Fakat yine de isliklanmasi yanlis.

yahu mustafa golü atacan niye geriye gidiyosun ya atacamız golü sayende atamadık lan ben olsam ileri gider atardım golü o pozisyonu alıp geriye dönmen tam halini anlatıyo sarp.

Soylenecek soz yok, kotu futbolcu oldugu ilk gunden belliydi. 2 senedir cile cektiriyor. Fakat yine de isliklanmasi yanlis.

Başkan bir yerlerde tepki vermek lazım..Islıklamakta yetmiyor..Sanalda sallamaya devam edersek seneyede bunları çekeriz..İstifada hizmettir pankartı gibi birşey yapsak iyi olacak.

Tepki gösterilmedi diye bu adam 2 senedir çoğu maçta oynuyor [yalan mı popoş]

Ayhan'a, Mustafa'ya, Arda'ya yapılacağına Adnan Polat'a yapılsaydı o ıslıklar zamanında. Şimdi bu durumlarda değildik. Ama işte atalarımız ne demiş? Akıl akıl...

Futbolcu olmadığını kaç defa daha kanıtlaması gerekiyor?

yahu mustafa golü atacan niye geriye gidiyosun ya atacamız golü sayende atamadık lan ben olsam ileri gider atardım golü o pozisyonu alıp geriye dönmen tam halini anlatıyo sarp.

yani valla şu pozisyonun görüntüsü olsa ulan kaleci ile karşı karşıya kalacak gidiyo alıyo terse dönüyo geriye dönüyo yüzde yüzlük golü engelliyo.lan ben olsam giderdim kaleye yahu bunların bizim takımda ne işi var çıldırdım ya o pozisyonda bizim yiğen atardı o golü

BAM'sız Galatasaray! gibi bi pankart hazırlanabilir. 3ünün üstünün çizildiği

Bu yaşdan sonra acaba futbolcumu olsam diye düşündürüyor. Sarpı izledikce bir taraftar olarak takımıma yardımcı olmayı istiyorum.

Reisin iki haftadır gol atanların yanına ilk koşan adam olması ve o sırada yaptığı koşular gözlerden kaçmadı ;)

mustafa sarp GİT ARTIK

mustafa-sarp-tamam-gibi.jpg

Geri
Üst Alt