#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Gelen gideni aratır derler. Adamın hakkında çok kötü konuşmayın daha kötüsü sizi bulur derler. Bak Sarp reis senden ciddi anlamda bıktım. Defol git. Senden kötüsüne razıyım. Artık senin o endamla o formayı taşırken koşmana dayanamıyorum. Garip garip top kontrollerin beni çileden çıkarıyor. Konuştuğun Türkçe'ye saygım var ama ayakla oynanan şeylerde Coca Cola Zero'sun. Lütfen defol git. Taşıma şu formayı sırtında taşıma.

Bu adamın transferiyle Bursa şampiyon oldu biz dibe vurduk. Eğer yazın bu adamı yollarsak gelecek senenin bir numaralı şampiyonluk adayıyız. Alacak takıma da 2. ligte başarılar.

Ulan futbolculugunu yanmiyor, adam bir de her maç 35 dakika ona buna küfrediyor... Git kahvede seyret maçlari, senin yerine oynayanlara kûfret...

Umarım sahada olmaz , seninle gelecek beraberliktense sensiz gelecek mağlubiyete razıyım ki sen olmasan kaybetmeyizde zaten. :o

Derbilerin adami; Mustafa Sarp

:tiphat:

Bugun gol atacak ve seneye kalıcak gibi bi his var içimde :o

Valla hep öyle oluyor. Aydin Konya maci sayesinde kaldi bunca yil. Karpaty macinda ikinci yarida oyuna girince, simdi gol atar kahraman olur ve 2-3 sene daha yatar dedim ve oldu. :D

Bu adam icin 4967 tane takdir mesaji yetmez.

Rakibi sahada izleyerek analizi yapıyor hocaya :D

O bizim sahada ki casusumuz..

007 Mustafa Pars..

şut çekiyor attığı top barosa çarpıyor .. baros ilk yarının son dakikasında duvar pası yapmak için sarpa atıyor ama duvar olsa top düzgün bir şekilde geri gelebilirken sarp dışarı pas veriyor pess .....

seni bu takıma kazandıranın ............

zavallı odun

Geri
Üst Alt