#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

2009 yılında bursaspor bu adamı bedelsiz olarak bırakmış. aynı sezon şampiyon olmuşlar. yeterince açık mı bilemiyorum.

güzelll :D

Antalyaspor maçında topla Necati'nin arasına gireceğine topu kapmaya çalışır kapamaz ve bunun sonucunda gol yiyip kupadan eleniriz.Atl Madrid maçında son dakikalarda Jurado yana pas vermesin diye önünü açar ve adamda rahat bir biçimde topu Forlan'a verir gol yeriz Avrupa'dan eleniriz.Son Beşikteş maçında ayağındaki topu hızla gelen Simao'ya çaptırır, top Simao'nun önünde kalır golü atar ve maç orda kopar yeniliriz ve bunun gibi aklımda olan ama yazmaya üşendiğim bir sürü şey var.

Bu adamin yerine suanda Misimovic'i seyredebilirdik resmen. :o

mustafa artık oynama ya cidden hocaya söyle hocam üç mac kaldı beni artık oynatma filan de ya yazık ya 2 metre yanındaki adama pas veremeyen şut çekemeyen devamlı hatalarından gol yemekten bıktık, sen oynamaktan bıkmadın..sende ne varmış cidden anlamış değilim..

Bir zamanlar Lincoln'ün oynadığı mevkide şu an M.Sarp oynuyor. :o

Adımdan fazla eminim yine hiçbir yazar eleştirmeyecek,hatta övecek.

M.sarpı seneyede bırakmayız. zamkla yapışmış herif.

İlk sayfadaki yorumları okuyup gülme krizine girdim. :asd:

Galatasaray'i ve genel olarak futbolu seven Sarp'in topuguna sikip futbol hayatini bitirsin.

(: Baros'a carptirdigi sut aslinda daha oncesinde gidisi bile ne yapacagini bilemeden kaleye sutu sonrasinda Simao pozisyonu gene jeneriklikti.

Tesekkurler Mustafa bize jeneriklik pozisyonlar izlettirdigin icin.

Bunu, bunu ne olur Allah rızası için alın bunu.

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Futbol olarak en verimli çağında ve konuşmalarına dikkat ettiyseniz ne kadar aklı başında,efendi ve karakterli bir adam,bu özellikler benim için çok önemli takım arkadaşları Mustafa Sarp'ı çok sevecek diye düşünüyorum,espritüel yanı Arda ile ortalığı kırıp geçirecekler :D

:)

Koca Galatasaray'in playmakersi bu adam.

Maçı özetlerden izledim, tam bir maestro gibiymiş hakkaten, hele o Baroş'a çarptırdığı şutu hiç bir alt yapı oyuncumuz başaramaz, hemi de çok mücadele etmiş, simao, quaresmaların arkasında, nasıl gururlandım anlatamam, öyle pino gibi disiplinsizlik yapıp rastgele şutda çekmiyor, garanti ilk 11 oynaması lazım!!!

#16 Mustafa Sarp | Arşiv

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : BAKIRKÖY

Doğum Tarihi : 5 Kasım 1980

Uyruk : TC

Kulüp: GALATASARAY SK

Forma numarası: 16

Geri
Üst Alt