#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

nasıl harcıyon gol pozisyonlarını öyle :o

Kornerde ilerde dur lütfen,kaçıncı gol bu senin yüzünden yediğimiz.:o

BİRİ bu adama en baştan futbolu anlatsın adamı kaleye doğru değilde diğer tarafa doğru tutmaya çalışıyo

Adamın önünü kapatırsan o top geçmiycek ordan ama sen bunu bile düşünemiyosun nasıl bi defnas oyuncususun

Uzun zamandir bir futbolcumuza bukadar sinirlendigimi hatirlamiyorum en az 5 top kaybi yapti 2-3 gol pozisyonlari harcadi ... gözümden düstü muzi.

2-1 den sonra bombos kaldi kalenin önünde.. Emre Çolak vursa gol olacakti. Kendisi kahramanlik pesine düsüp vurdu Mustafa ve sonucunda kaçirdi. Çok kizdim orda ona..

Topla kale arasina degil de kale bosken topla rakip kale arasina girip Necati'nin obur tarafindan topu almasi beni kanser etmeye yetti. Yine de iyi niyetiyle mucadele etti, ceza sahasina girip gol aramasi iyi birsey, ama orta saha gorevlerinin hicbirini yapmadi neredeyse. Hele pas hatasi yapinca 3-4 saniye hareketsiz durup el kol yaptiktan sonra geri donmesi beni cildirtiyor.

Çok arkasında durdum Sarp'ın bir ara ama beni de hayal kırıklığına uğrattı,2.ci yediğimiz gol ne saçmaydı ya..

Bu maçtan sonra destek verebileceğimi zannetmiyorum Sarp'a..

Arkadaşlar adam önceki maçlarda kendini parçalarken formasını yırtarken aslan parçasıydı, bu maç kötü oynamış olabilir ama hemen asıp kesmeyelim adamı. Bu maç Keita'da kötüydü onu da asıp keselim, bir maç önce Elano'ya sövenler bugün maçın yıldızı olduğunu söylüyor. Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak haddime düşmez ama böyle davranan insanlar pekala SKOR TARAFTARIDIR !!!!

Taraftarın, koskoca bir sezon oynadığı istikrarlı ve mücadeleci futbolunu göz ardı edip yalnızca bir maçlık performansıyla Mustafa'yı yerden yere vurması şaşılacak bir durum..

mustafa iyi niyetli diyosunuz hırslı diyosunuz ama bunlar tek başına bi işe yaramıyo.rijkarda sallıyolar adam ayhanla msarpla total futbol oynatmaya çalışıyo.santrfor yok takımda 2.yarıda iyiyik en azından.

mstfa iyi niyetli hangi topçumuz kötü niyetli hepsi iyi niyetli ama mustafayla faln olmuycak bu iş

30 yaşındaki vasat Anadolu topçusuna bu kadar ümit bağlayıp Avrupa vizyonunuz olduğunu söylerseniz komik olursunuz ve kendinizi aldatırsınız. Gerçeği görün artık bu adam vasat ve en kötüsü artık işlenemez

Arkadaşlar adam önceki maçlarda kendini parçalarken formasını yırtarken aslan parçasıydı, bu maç kötü oynamış olabilir ama hemen asıp kesmeyelim adamı. Bu maç Keita'da kötüydü onu da asıp keselim, bir maç önce Elano'ya sövenler bugün maçın yıldızı olduğunu söylüyor. Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak haddime düşmez ama böyle davranan insanlar pekala SKOR TARAFTARIDIR !!!!

Hemen asıp keselim eski postlarıma bak ben aylardır bu adamın beş para etmeyeceğini söylüyorum. Görünen köy kılavuz istemez yok tutkuymuş , hırsmış , Galatasaray'lıymış. Fenerli adam gelsin ama adam gibi oynasın canımı yesin gerçek profesyonel odur

Daha iyisini bulun onu oynatsın Rijkaard o zaman bu kadro kıtlığında. M.Sarp'ın yerinde bay top kaybı Ayhan'ı mı yoksa ayaklarıyla beyin arasında bağlantı kuramayan Barış'ı mı oynatacaktık !!

Daha iyisini bulun onu oynatsın Rijkaard o zaman bu kadro kıtlığında. M.Sarp'ın yerinde bay top kaybı Ayhan'ı mı yoksa ayaklarıyla beyin arasında bağlantı kuramayan Barış'ı mı oynatacaktık !!

O bağlantı Sarp'ta da olmadığı için farketmez. Barış veya Ayhan çok daha faydalı olur yada PAF takımdan biri.

Hemen asıp keselim eski postlarıma bak ben aylardır bu adamın beş para etmeyeceğini söylüyorum. Görünen köy kılavuz istemez yok tutkuymuş , hırsmış , Galatasaray'lıymış. Fenerli adam gelsin ama adam gibi oynasın canımı yesin gerçek profesyonel odur

Arkadaşım sadece sana söylemiyorum sen en başından beri böyle dediysen eyvallah. Ben genel olarak yaptım o yorumu insanların bu tutumu onun mücadelesine haksızlıktır bence..Ne çabuk unutuldu diyorum Pao maçında attığı gol, İBB maçında formayı yırtması, çoğu maç yürekten oynaması

Geri
Üst Alt