#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

kendini golcü zanneden ön libero.mehmet topala hiç yardımcı olmadı.her pozisyonda ileri kaçtı.gol atarak kral olma sevdasında.

Barcelona'lık futbolcu.

Bu akşam muhteşem işler yaptı.

At gözlüğü ile bakmamak lazım.

Futbol goldür ama sadece gol de değildir.

Bugun Galatasarayi eleyen futbolcu. ))

Necatiye o golu nasil attirdi hala inanamiyorum.

Baska bir takimda olsa süphelenirdim vallahi de...

Gol atıp atmaması ile alakası yok. Bir orta sahanın yapması gerekn hiçbir şeyi yapmadı. Faul yapmadan top kaptığını, alan daraltığını,stoperlere yardım ettiğini ya da oyunu açtığını gören varsa yazsın. O süpriz koşuları hariç bir şey yapmadı.

Mevkisini sürekli boş bıraktı.Korner beraber yükseldiği futbolcu kafayı vurdu. İkinci gol de Futbol bigilsinin ne kadar az olduğu kanıtı gibi bir şeydi.

Bir şey ynamayıp tek golde kral olucağına, orta sahada yapması gerekenleri yapsın yeterli.

kademe anlayışı sıfır.kara düzen futbol oynayan vücüduyla bişeyler yapan biri.pasları insanlık dışı.

Gol atıp atmaması ile alakası yok. Bir orta sahanın yapması gerekn hiçbir şeyi yapmadı. Faul yapmadan top kaptığını, alan daraltığını,stoperlere yardım ettiğini ya da oyunu açtığını gören varsa yazsın. O süpriz koşuları hariç bir şey yapmadı.

Mevkisini sürekli boş bıraktı.Korner beraber yükseldiği futbolcu kafayı vurdu. İkinci gol de Futbol bigilsinin ne kadar az olduğu kanıtı gibi bir şeydi.

Bir şey ynamayıp tek golde kral olucağına, orta sahada yapması gerekenleri yapsın yeterli.

Heh bu iste, forvete cikmasi iyi hos ama orta sahada yapmasi gerekenleri yapmiyor ki, Mehmet tek basina hal etmeye calisti orayi ama cani cikti

Bir de Antalya'nin ikinci golu futbol okullarinda ogretilmeli, nasil defans YAPILMAMALI diye.

Tamam bu maç berbattı ama tek maçla hemen adamı asıp kesmeyelim, daha iyisi vardı da Frankie mi oynatmadı ?

Tek maçlık performansla üstüne çok gidiliyor

Bazen gerçekten şans gerekiyor insana

Bugün fırsatları değerlendirse bugün bu topicte çok farklı yazılar olurdu

Futbol çok farklı bir oyun çokk

Ortasaha adamına IQ testi şart, sadece Mustafa için konuşmuyorum, genel olarak.

yani bir kanat adamına zeka çok gerekmez, hızlı olsa ve isabetli orta yapsa yeter.

ama ortasaha denilen yerde zeka çok önemli, hırs, mücadele tabiki önemli ama bunlarda bir yere kadar, biraz da olsa zeka gerekiyor.

Biraz yedek beklemesi gerek.

Bir şey söylemek istemem.. söylersem yine ; "Futbolcumuza ağır hakaret" yine 3 gün alacağım. İyisi mi ben hiç konuşmayayım..

ya hu.. Bu politakaya hayranım..

bunu da övdük buda geriye gitti...

En iyisi hiç ağzımızı açmamak.

kesinlikle orta sahamizda elano disinda oynayan 2 futbolcumuza orjinal futbol beyni zekasi olmalidir. kaldiki bunlardan hicbiri ne topal da nede sarp ta var o yuzden bu gordugumuz pozisyonlar normal, rijkaard da tabiki gelecek sene icin bu posizyonlarda bu oyunculari degistirmeyi mutlaka dusunuyordur, ayhani takimda gormek isteyenler var, ayhan girer bu takima 4 mac sonrada ayhan neden bu takimda diye cagirismalar baslar,

Önceki maçlarda başarılıydı olacaktır böyle 2-3 maç ama antalyaya elenmemizin en önemli nedenlerinden biridir mustafa sarp,bu maç için demiyorum ilk antalya maçında sahanın en kötüsüydü ve bu maçta da kötü oynadı 2 antalya maçında orta saha oyuncun bu kadar kötü oynarsa elenmenin en önemli nedenlerinden biri olur.Daha önceleri de diyordum bir orta saha oyuncusu bu kadar ileri gitmemeli

Boş kaleye atılan gol kanserlikti. Be adam, rakibin kaleye bakan tarafını kapatacağına diğer tarafından top çalmaya çalışmanın anlamı nedir.

Bu tarz futbolcular top kapınca dişe diş mücadele edince hoşumuza gidiyor ve onları göklere çıkartıyoruz ama artık futbolun bu tarz adamlarla oynanmadığını yavaş yavaş anlamamız lazım.

Formu günden güne kötüye gidiyor artık yedek beklemeli...

Çok kötüydü bugün ama bir maç kötü olmaya hakkı var elbet..

Geri
Üst Alt