#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

zan sarp baris ayhan servet

gülegüle

Söver gibi olmuş bu şekilde.Ayhan ve Servet bu takım için ellerinden gelen herşeyi yaptılar..Ha keza Barış bile süre aldığı zamanlarda iyi kötü birşeyler yaptı.Zan desen sakat olmadığı zamanlarda fena sayılmaz bir oyuncuydu.Bana kalırsa gitmesi gerekenler sadece Ayhan ve Sarp'tır.Barış henüz genç oyuncu; yedekte Ayhan duracağına bu dursun, kendisinden kimse patlama beklemiyor.Sarp iyi niyetli bir oyuncu; ancak yedek kalacak kadar potansiyeli yok bana göre.Takasta kullanılabilir.Misal Eskişehirspor'dan Sezer Öztürk için Sarp ve Ayhan2ı takasa sokabiliriz.Hem takımda işlevselliği olmayan oyuncuları elden çıkarmış oluruz; hemde çok sağlam orta saha elemanlarımız olur yedek olarak.

Barış ve Mustafa Sarp büyük ihtimalle bu sene kalacaklar maalesef.

Mustafa Sarp bu takımda yedek klubesinde yada tribünde hatta evinden bile olsa bu takımda olduğu sürece biz başarılı olamayız..

Ömer Üründül: M.Sarp kollektif futbola uygun değil ve bloklar arası bağlantıyı sağlacayacak kapasite yok.

Mustafa Sarp'i isteyen de yok, Ugur bile gitti sumocu haliyle Mustafa Sarp hala bizde. :o

Erhan Namli'dan sonra en kotu transferimizdir heralde.

Bir röportajı vardı.Bursaspor'da oynarken bir sezonda çıktığım maç sayısına bu sezon ilk yarı sonunda ulaştım diyordu.Böyle bir futbolcudan sınırlı performans beklemek lazım.Gelecek sezon daha düzenli oynatılırsa performansını tüm sezona yayabilir...:)

Bu Mustafa sap halinde ortasahada bişi yapamaz geçen sene ilk 2 3 hafta gözümüz boyandı okadar daha boyalıkı hala gitmiyor.

Yok be ne iyisi, siritmiyordu o kadar. Futboldan yasaklanmasi gereken biri.

Yeni ortasaha oyuncularımız gelsin gönderilir Kayserispor'la anlaştığı iddaa ediliyor.

keşke hiç almayaydık şimdi gönderilmesi düşünülüyor adam en azından Bursayla şampiyonluk yaşardı.

şimdi gönderincede üzülüyorum :sad007:

Geri
Üst Alt