16 şubat 2002 fenerbahçe-galatasaray maçı

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
rgNGbm.jpg

AAXjlL.jpg

6Zvjzv.jpg

takımımızın Kadıköy deplasmanında klasikleşmiş vaziyetidir. Kadıköydeki her derbide olduğu gibi bu derbide de takımımız katledilmiştir. Sözüm ona korkan ve takımına güvenmeyen yeni yetmelerin öğrenmesi gereken maçtır.​

Hatirladigim ve izledigim ilk derbi.Ilk yaridaki 2-0'lik maci hatirlamiyorum,izlemedim herhalde.Bu macta 7 kisi kaldiktan sonra baya korkmustum.

O it oğlu it hakem ne biçim doğramıştı bizi bu maçta.

I am the one who knocks!

bi tane direkten topları dönmüştü sanırım biz 4 eksikle oynarken başkada pozisyonları yoktu zaten

Berkantın biz 7 kişi iken neredeyse 1-1 yaptığı maçtı....olsaydı nede rezil olurlardı aslında....

Sonrasında Özhan Canaydın maçı yöneten üç noktanın düdüğünü astirmistir.

Hakem hatırladığım kadarıyla Ali Aydın' dı.

Maçta bizi doğradı tabiri az kalır. Bir yerlere şirin görünmek adına aleyhte elinden geleni yapmıştı.

Zaten maçtan sonrada düdüğünü astı. Düdüğünü asmadan öncede bizi astı.

Ali Aydın 2 sene sonra bu kez bjk lehine penaltılar uydurduktan sonra düdüğü asmıştı. Yalnız 2001-2 sezonu ilginç hikayeleri barındıran efsane sezonlardandır. Olaylı Roma deplasmanı, Rivaldo'nun son dakika frikiği, 3. yıldızı takmamız, bu rezil maç, sezon sonunda Aziz'in lig şaibeli biz seneye yıldız takmayacağız diye zırlaması ilk aklıma gelenler.

No wonder we got butchered that day. Ali Aydın was a fanatical bird!

Tribünlerde Aziz Yildirim´in pis pis siritmasi aklimda kalmistir.

Ali Aydın'ın alenen şike yaptığını göstermişti o sezon, maç hala gözümün önünde işin b.k tarafı yardımcılarının kariyeri hala devam ediyor

Geri
Üst Alt