Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
insallah, bir iki bir iki topkapi olmayalim da, ne olursa olsun sezona iyi baslamamiz lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insallah, bir iki bir iki topkapi olmayalim da, ne olursa olsun sezona iyi baslamamiz lazim.
Güzel 1 satranççının adını bellemişsin.
Sen simdi yarin bu zurnaca musabakayida izlersin !!!
Cici bebe yedigin donemlerdeki avrupa musabakalari mi yoksa bu sezon ki zurna cup mi ?Bu musabakayi izlemeyen Galatasarayli cimlerde erkeklerle yuvarlanmaktan hoslaniyordur.
yok yaw sen seversin diye demiştim
defansif adam sevmiyom ben
ccc paul morphy ccc
Cici bebe yedigin donemlerdeki avrupa musabakalari mi yoksa bu sezon ki zurna cup mi ?
Karpov zaten defansif bir adam değil ki,oyunu 2 yönlü oynayabilen pozisyonel bir oyuncu.Leko,Gelfand falan defansif oyunculara örnek verilebilir.
Hasan Şaş'ın topu kaleye elleriyle 3 defa götüremezler dediği İzlanda, maçta içimizden geçmişti. O tarz bir mücadele olmasından çekiniyorum.
Kuzeyliler tehlikeli adamlar. Neticede winter is coming..
sinan yerine başkasını düşünmeliyiz
gerekirse 5li ortasaha
iskandinavyan takimlarla karsilasmalarimiza bi bakin, kac defa kolay bir mac oldu?
helsinborga yenilmemiz mi? kopenhagen en iyi kadromuzla zorlandik, yada tromseye elendik.
ben kendim norvecte yasiyorum, bizim burdaki 5.lig takimi suanki Galatasarayla dise dis oynar!
Millete racon kesip sürekli myc yememi mi istiyorsun kankaSoyadını 'Uygun' yapmanın zamanı gelmedi mi kank?
Çöp----------Muslera-------
Linnes-Maicon-Çalık-caröl
-----------Donk------------
----Tolga-------Selçuk----
Sinan-----Gomis-----Gary
böyle yapınca eh işte duruyor kadro.