17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Net olarak bu takimin hucum gucunun yuzde 50si bruma yuzde 30i sneijderdi bugun ikisi de yoktu.
burdan soyluyorum sinan beyinsizini kadroya yazana agir sovecem

Rezillik. Hırvat amelesi Tudor takımın içine etmiş. Dursun'un maşalığını yapan adamdan ne bekliyorsun ki. İkinci Tromsö faciası yazıklar olsun defolun gidin hainler !

Sahada takım diye bir şey yoktu beyler sneijder olsa ne olur. Sahada Galatasaray diye bişey yok. Sneijder katil olurdu bugün.

Hagi şuanda oynasa bugün sahada Carole yasin Sinan Selçuk tolga rodrigues dayak yemişti. Ama biz hala bu adamları 11de kullanıyoruz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carole yerine oynasam yemin ediyorum o kadar hata yapmazdım..
Amatörler bile bu kadar hata yapamaz..

top ayagına geldiğinde kendini belli etti.ne bek var ne ortasaha ne kanat ne 10 numara ....Allah askına gomisten ne bekledin bu maçta?
ben biliyorum Gomis'in nasıl topcu oldugunu o yuzden birsey beklemedim Sneijder'siz ve kanatsız bir takımda. 2 çalım 1 gol bekleyenlereydi mesajım.

Dipnot: dünyada 4.5 milyon euro maas alan oyuncuların coğu bu köy takımını tek basına yener O da ayrı bir konu

Simdi gidip marianoyu feghouliyi alin, gangbang yapin serefsizler. Mümasip bi yerinize yerlestirin yapacaginiz transferleri.

Ya şu forumdan halı saha takımı çıkarsak zemine falan da alışkınız bundan kötüsü olmazdı..Abi Maicon'un yerinde olsam hızımla faul falan yaparım çekerim adamı onu gol yaptırmam:) ..Pozisyon aklıma geldikçe sinirden gülüyorum..Ayrıca konuyu misafirlere kapayalım arkadaşlar fena sinirliyim şu yarım saat yazdıklarımdan sonra pişman olabilirim

Sadece merkeze değil;
Kanatlar da komple değişmeli.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu macin en buyuk olayi carole un sabotesidir..sneijder ile kanka mi bu? Ondan mi yapti bu serefsizligi

Bu Tudor turu Istanbulda gececegiz derken kendisi buna cidden inaniyormu acaba?

Şurası çok net bu adamlar transferlerden cebe para indiriyor. Bunun başka açıklaması yok.
Galatasarayın tek kurtuluşu taraftarın ayaklanmasıdır. Aksi taktirde bu genel kuruldaki şerefsizlerden, liselilerden kurtulamayız. Çok büyük tepkiler verilmeli. Ses getirilmelidir.

Belhanda dan medet umuyor Tudor efendi. Hepimiz biliyoruz Sneijder de bruma da hatta Podolski'de ondan kaliteli ve istikrarlı adamlar. Abicim senin en iyi adamların gitti uyan artık

bu mac yinede 0 0 biterdide bu carole gibi cöp varken yine golleri yedik
o taraftan. heleki 2 gol akil almaz.
mac bitmis yapsana bi orta ne olacak kicini ceviriyor topu kapiriyor kontra gol.
tam bi aciz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt