17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Ya olayı Sneijder'e bağlayanlarda komik..Bu maçta o da olsa skor bu olurdu..Bir kere orta saha yok bekler allaha emanet zaten..
Geçen sezon bir maçta Sneijder yoktu puan kaybettik herkes Sneijder nasıl olmaz diye yaygara kopardı

Ertesi hafta Sneijder oynadı ve çok kötüydü 4 yedik o maçta

Sneijder olsaydı bencede skor yine bu olurdu. Zaten Galatasaray'ın bu takımı yenmesi için Sneijder'e ihtiyaç duymaması lazım. Ama kadro o kadar rezil ki...

Yine sadece hocaya yükleniliyor hoca göndermek gerekirse o 2 dk da yapılır o kolay artık şu oyunculara yüklensek diyorum toplu şekilde

Diyelim ki sorun hoca da yahu kardeşim hoca kötü olsa bile Galatasaray bu mahalle takımına hiç bir şekilde üstünlük kuramadığı gibi 2-0 yeniliyor

Demek ki oyuncu grubu da sorunlu bence taraftar artık önce oyuncu grubunun dağıtılması için yüklenmeli. Teknik direktöre tepki göstermek isteyen yine göstersin ama sadece ona yüklenilmesin.

Geçtiğimiz senelerde #BurakYılmazSatılsın gibi bir hashtag açılmıştı ve o Burak gitti.

Bir yenisi Selçuk için gerekiyor. Bu leş herifin gitmesi için taraftar yoğun çaba göstermeli yeter artık deli etti bizi

hazır mıyız arkadaşlar
Hazırız Renkdaş.

selcuk-inan-tolga-cigerci-11-3.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

1. gol neyse de 2. gol de Maicon'un da Ahmet'in de inanılmaz hatası vardı. Adam evire çevire geçti herifleri, amatör ligde böyle çalım yenmez.

U17'den bi cocuk oynasa yemin ediyorum bunun kadar rezil oynamazdi. En azindan takimi sabote etmezdi. Selcuk,yasin v.s kotu oynayanlar oldu ama bu resmen takimi sabote etti.

aynen öyle kardesim.
ne yaparsa yapsinlar hazir bile omasalar yine 0 0 biterdi mac orda azicik oynayan bi bek olsa.
inanilir gbi degil nasil sabote etti.
gecen sezondan beri diyorum en cöp oyuncu hala sag beke yazanlar var.
orda linnes oynasin onun kadar kötü olmaz.

hata carolde basliyor. carolde iyi bakin derim °!!!!!!!!!!!!!!
Emrah'ın hatası daha çok 2. golde bana kalırsa. Gereksiz yere topu sola sürdü sürdü, pas vermedi. En verilmeyecek zamanda verdi pası, Carole'ü 2 kişinin arasında bıraktı. Carole hatalı tabi ki ancak Emrah'ı daha hatalı buluyorum ben.

Göbekli portakalcıları piste alalım, Sneijder olsa da aynı olurdu diyenlerle kucak dansı yapsınlar. Sizin gibi taraftara bu skor yakışır en hafif tabirle biraz arlı olun yav

Son düzenleme:
Mümkün oldukça anlayışlı olmaya çalışıyoruz bugün, baya da göz yumduğumuz mesajlar oldu ancak sizden de anlayış bekliyoruz açıkçası. Mesaj editlemek başlı başına gıcık bi iş. :asd2:

Anlayisla karsiliyorum size is çikmasini istemiyorum. Tek ricam var Su konuyu kapatinda
Millet biraz kendine gelsin temiz havaya çiksin sigara yaksin bilmem ne. Yoksa forum 1 Hafta çekilmez

3. Kere yaziyorum okumayan kalmasin carole bugun kotu oynamadi.takimi sabote etti bilerek isteyerek.1 isabetli pasi olmayan butun goller ve ataklarda salagin pas hatalari yuzunden geldi

Emrah'ın hatası daha çok 2. golde bana kalırsa. Gereksiz yere topu sola sürdü sürdü, pas vermedi. En verilmeyecek zamanda verdi pası, Carole'ü 2 kişinin arasında bıraktı. Carole hatalı tabi ki ancak Emrah'ı daha hatalı buluyorum ben.

carolun orda yapacagi dogrudan orta yapmak sansa mansa.
zaman dolmus oynamaya gerek yok o topu orda kaptiracagin doldur iceri kör körüne o topu kaptirmaktan iyidir.

Bile dediğiniz Östersunds takımı bile kendi çapında proje içerisinde. Başındaki Potter bir planlama sorumlusu aynı zamanda. Mali olarak fark olsa da zihniyet olarak bizden en az 2 gömlek üstünler. Belki yine de eleyebiliriz ama, bu kafa ile nereye kadar..
Çok güzel bir analiz.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Tudor'a bir gazeteci tek soru soracaktı, siz bu takımı hiç bir kere de olsa izlediniz mi? Zaten Tudor'un en büyük handikapı bu, oyun okuyamıyor, analiz yeteneği sıfır..Rakipleri ne yapar, hangi futbolcu nereye koşar, bekleri ne yapar ne eder zerre bilmiyor..
Maç öncesini geçtim, oynanırken de hiç bişeyi okuyamıyor üstüne üstlük.. Bu adam koca ikinci yarı başımızdaydı ve en büyük sorunu bu idi, ve umursamadan takımda tuttuk teknik direktör olarak

aynen öyle kardesim.
ne yaparsa yapsinlar hazir bile omasalar yine 0 0 biterdi mac orda azicik oynayan bi bek olsa.
inanilir gbi degil nasil sabote etti.
gecen sezondan beri diyorum en cöp oyuncu hala sag beke yazanlar var.
orda linnes oynasin onun kadar kötü olmaz.

Tudor da iyi sabir varmis bunu 90 dakika sahada tuttu. Les ilan ettigimiz tarik apacisi bile en azindan 20 pasin 5 tanesini olumlu kullanirdi. Bu kutuk butun toplari rakibe oynadi.

bu sneijder olayi diger medya mensuplarina okadar isine geldi ki oh.
rahat olun simdi.
gidecekmis basaksehir aspordaki muhabir ulan beyinsiz zaten türkiyede baska takimda OYNAYMAZ.
tam it sürüsü.

Son düzenleme:
Anlayisla karsiliyorum size is çikmasini istemiyorum. Tek ricam var Su konuyu kapatinda
Millet biraz kendine gelsin temiz havaya çiksin sigara yaksin bilmem ne. Yoksa forum 1 Hafta çekilmez
Anlıyorum ama foruma maçı/genel durumu değerlendirmeye gelen arkadaşlarımıza haksızlık olur. Seni bu konudan uzaklaştırabilirim ama, yapayım mı? :D

carolun orda yapacagi dogrudan orta yapmak sansa mansa.
zaman dolmus oynamaya gerek yok o topu orda kaptiracagin doldur iceri kör körüne o topu kaptirmaktan iyidir.
O yüzden Carole de hatalı, direk taca bile bırakabilirdi ama Carole gibi beyni yavaş çalışan bi arkadaşı o duruma hem de hiç gerek yokken sokan Emrah da oldukça suçlu bence.

Neyse kimin ne kadar suçlu olduğu önemli değil tabi ki de. :D Hepsine Allah akıl fikir versin.

Geri
Üst Alt