17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

DEl1xd1XkAAAkth.jpg

Saha çok ilginc. Taç cizgisiyle ceza sahasinin arasinda en fazla 5-6 adim var. dikkatli olmaliyiz

insallah yanilirimda, bu sene nedense icimdeki ses son yillarin en basarisiz senesi olacagini söylüyor
transferleri birtürlü benimseyemedim, isimleride okadar ahim sahim degiller, transferler acikcasi bana heycan yaratmadi, sneijdersporlu fln degilim kimse galatasaraydan büyük olamaz ama bir sneijder gomisdende belhandadanda maicondanda cok daha heycan yaratan bir isim!

Son düzenleme:
Üzerimizdeki ölü toprağını atalım artık. Bu maçın başlangıç olması temennisiyle...

Normal şartlarda rahat kazanmamız gereken bir maç. Ama normal şartları yaşamıyoruz.

Elinde Sneijder var ama sen sinanı mı ortada oynatsam, yasin olur mu vs. saçmalıklarıyla uğraşıyosun, bi de şu var sanki Belhandanın sakatlanmayacağının yada tam performans göstereceğinin garantisi varmış gibi, ki bence herhalükarda zaten Sneijder öncelikli tercih olmalıdır. İşte kadro mühendisliği ve insan yönetebilme dediğimiz şey budur. Bu takıntılarıyla ve taraftarı karşısına almada ısrar etmesiyle Tudor efendinin çok başarılı olabileceğini maalesef düşünmüyorum. Yanılmak isterim tabi ki ama 4-5 MEuro maaşlı oyuncunu sezonun en çnemli maçlarından birinde anlamsızca oynatmamak mantıklı ve akıllı bir adam işi değil.

Son düzenleme:
Bugün günlerden GALATASARAY :cimbombom::cimbombom:: İnsallah hersey istedigimiz gibi olur bu sezon.

Geri
Üst Alt