17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

su ostetsundsun oynadigi futbolun yarisini tudor oynatsa adami burada peygamber ilan edenler bile olur

Abi bu ne bu yasin ne carole ne sinan ne selcuk ne tolga ne 15 dakıkadır daha yarı sahayı geçemedik yeter ulan yeter istemiyoruz artık şu gerizekalı herifleri istemiyoruz rezillik bu ya

kafada sadece koşmak olan adamdan fazlasını beklemek hata zaten.Bu maçı alırız rakip çok çabuk konsantrasyon kaybediyor. Ama bu kafa ile bir adım ileri gidemeyiz.

Fizik olarak rakibin yanında tam yağlı beyaz peynir gibiyiz.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ne oynuyoruz biz, anlayan var mı?

İğrenç bi takımız şu dakikaya kadar

Boşuna 8 transfer demiyoruz
Daha yavastan alın siz ulan bu takımla lige başlanır mı

Bu forma yeni sezon mu? Tanıtım yapılırken pempe gibi bir renk vardı bunda ise formanın üstü gri, hangisi gerçek deplasman formamız?

Mac sonu en az 13 km kosan oyuncularimiza altin madalya verilecek :D

Az önce Maicon bir uzun top attı, gözüm kanadı.

Alnitak Alnilam Mintaka

kafada sadece koşmak olan adamdan fazlasını beklemek hata zaten.Bu maçı alırız rakip çok çabuk konsantrasyon kaybediyor. Ama bu kafa ile bir adım ileri gidemeyiz.

çok doğru

bu adam hoca moca değil

kondisyoner

garryi çıkarıp ereni oyuna alandan ne beklersin

erene ortayı kim açacak düşünmez

bakın beyler görüyormusunuz orta sahayı, topu nereye oynayacaklarını bile bilmiyorlar. Tolga ileri baktı baktı top ile geri döndü.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Carole topçu falan değil. Sahada olmasıntakıma zarar veriyor. O olmasa en azından takım ona göre tedbir alır.

15 dakikada adamlar %70 üstü topla oynadı burda millet ortamı germeyin diyor valla ilginç. Rakip geçen senenin Uefa finalisti sanki.

Geri
Üst Alt