17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Linnes patates oldu.
Utandım.

Alnitak Alnilam Mintaka

sinan yine dolanıyor sahada boş boş

Olum beyniniz buharlaştı şu kadroya Messiyi koy bi bok yapamaz hala sneijder üzerinden tudor a sallıyorsunuz. Nasıl bir hayal dünyasına sahipsiniz. Adam geçen seneden beri bas bas bağırıyor takımda Galatasaray a yakışmayan oyuncular var diye transfer istiyor. Şu kadrodan güzel oyun beklemeniz garip. Guardiolayı getir yine bi bok olmaz. Gözünüzü tudor düşmanlığı bürümüş, eminim içinizden dua eden de vardır yenilelim diye

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şu kadro bile bu rakibi en azından kontrol altında tutabilmeli siz ne anlatıyorsunuz ikide bir millete Galatasaray düşmanları yakıştırması ile. Adı sanı duyulmamış takıma karşı iki top yapamıyoruz iki top, ne Tudorundan, transferinden bahsediyorsunuz ikide bir. Yemişim Tudoru sanki bırakıp gitse bundan daha kötü duruma düşeceğiz. Dalga dalga pozisyona girmeyi geçtim ulan kontrol altına bile alamıyoruz oyunu üstelik kadro aşağı yukarı geçen sene bir arada oynamış kadro.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Top tutacak oyun kuracak adamımız yok aslında varda Onuda yönetim beğenmiyor Gomis paslaşacak Adam bulamıyor

Koskoca Galatasarayın oynadığı oyuna bak savunmada bekle her topu ileri şişir mükemmel bi taktik gerçekten Tudoru tebrik etmek lazım.

Bizim bu halimizle ve Sneijdersiz veya Belhanda'sız bu takımı elememiz mümkün değil yalnız. Şanslı isek gol yemeden bitiririz maçı.

selçuk tolga yasin sinan garry bu adamlarla iyi oyun falan oynayamazsın.
Hala bunları ilk 11 e yazanlar var.

Sneijder bu takımda tek bacağıyla bile oynar, kimse kusura bakmasın. Gelip gelmeyeceği belli olmayan transferlerle ahkam kesip gitsin demeye gerek yok.

Geri
Üst Alt