17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

maicon ağır geldi bana. hani hazır değil desek, adam devam eden bir ligden geldi.

Rodriguezide iyi kasmışlar ha bize :D herif bildiğin anadolu takımlarına afrikadan gelen siyahi oyunculardan sadece sürat var zeka sıfır (0) teknik (0)

ben oynanan futboldan cok memnunum. dursunun dovule dovule gitme ihtimali gucleniyor

Bu macta Linnese laf söyleyen utanir. Takimda belkide ayakda duran tek adam . Nando bile hata yapiyo.

45 dakkada birini silecekseniz bu maicon olmasin agalar sabır

Linnes'e laf etmeniz de alışkanlık heralde zaten 2 tane atak yaptık 2'sini de Linnes getirdi:D Harbi Sabri kalıp 1 gol yedireydi keşke anasını satayım. Adamlar Linnes'in tarafından gelmiyor oyun merkezleri sol kanat, biz de Sneijder oynarken olduğu gibi. Linnes ile alakası yok olayın. Adamların orada birikme var hep oradan atak yapmaya çalışıyorlar, çoğu zamanda Maicon geçirdi zaten sağ stoperde o topları. Hep ezbere yorum.

nasıl takım

çok tempolu diyordun geçen

ben takım berbat dediğimde

dursundan hayir bekleyenler, burdamisiniz

bu yil bunalima girecegiz, tolga,selcuk,sinan ve carole sendromu basladi

Demek istedigim : 4-4-2 nin hayalini kuranlar bunu cabuk unutsun. O nu oynamak icin 1 fw, 2 winger ( ortaya kaysn) iki bek (mariano geldi) iki de merkez oyuncu lazim. Gördügün gibi imkansiz
4231 oynasaydık..aynı kötü performans gelirdi bu oyuncu grubu ile

Ozaman da "4231ciler nerde" bağırmak yanlış olurdu.

Futbol sonuçta langırt gibi statik değil

Bize derhal kaliteli Oyuncular şart.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

3 pasa yapamayan bu takımda Sniejder'in yeri yok diyenin ağzına kürek ile vurmak gerekir.

Fragmanı beğenmedim, bu sezon olmamış.

Geri
Üst Alt