17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Kotu oyun bekliyordum da boyle rezil oynayacagimizi da tahmin etmiyordum

Carole sahanin en kotusu, ciksin diyecegim de orada oynayacak kimse yok

Sinan sahada yok

Eger tudor ve yonetim bu mactan sonra transferlere hiz vermezlerse isimiz yas

bok gibi oyniyoruz. ostersund dustu ikinci yari gol atip ustune yatmak lazim

Igrenc bir orta/alt klas klasik italyan takimina dönmüsüz

tudorun 1 gram beyni varsa 2. yarıya carole u sinan ı çıkararak başlar. 9 kişi oynadık 45 dk boyunca

Allahtan stoperlerde düzelme var mesela semih hakan olsa şuan 2-0 gerideydik. bunun dışında aynı tas aynı hamam. sinan ve selçuk enkötüler diğerleri kötü.

Oster bir gazla başladı 25'ten sonra bittiler. İstekliler ama çok sınırlılar. İkinci yarı Sinan çıkar adam gibi biri girerse alırız.

Bu arada Ahmet ve Rodrigues gayet iyi maşallah.

Maiconun ayağının bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Ahmet şuan daha iyi oynuyor

Maicon'u nasıl buldunuz saçma toplar kullanılıyor çok sövücez gibi

Paragöz, vurdumduymaz, Ibıza'da gününü gün edip sezon öncesi kampına katılmamış göbekli Sneijder sahada olsa ilk yarı bir gol atardık belki.

"Garry Rodrigues, ceza sahasının sol çaprazında çok müsait bir pozisyonda topla buluştu. Garry, topu önüne iyi alamadı ve ardından topla beraber auta çıktı."

:D

6 aydır bizimle, bir kez olsun maç içerisinde taktik uygulayıp rakibi sürklase edememiş çapsız Tudor. Elin köy takımı lan

Takım geçen seneden daha kötü. Allah belanızı versin Dursun&Tudor. Sneijder kaysın size!!

hava soguk,rakip lide 14.haftayı geride bırakmış a..tamam çok hazırlar,fizik olarak üstünler ama sahada Galatasaray diye bi takım yok yahu.carole,selçuk,yasin acil postalanmalı takımdan.

Kaleciyi stoperleri ve forveti hariç tutalım kalan 7 oyuncudan maksimum 2 tanesinin bir arada oynamasını kaldırabilir bir futbol takımı. Bizde yedisi de bir arada oynuyor.

Clichy gibi adamı kaçırdık Carole ile kanser olacağız

Maicon takimdaki herkesten daha hazir.lig basindayken geldi. Macta 2 kere adam kacirdi rakibin seviyesi malum. Bu linnes ve orta saha yuzundendir diye umut ediyorum..ahmet kapatti adamin hatalarini

Geri
Üst Alt