17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

gary rodriguez de çizgide gizleniyo bana top gelmiyo diye atar yapıyo Bruma'yı şimdiden aradı gözlerim

Önem sırasına göre
Ortasahaya 2 kişi. Selçuk ve Tolga anca yedek olur
Sağ bek ve sol bek
Sağ ve sol kanat
Santrafor lazım. Önceliğimiz ortasaha olmalı. Çayır gibi ortasahamız var. Orayı bile kapatamıyoruz

selçuk toptan kaçıyor pas aldığındada yarım saatte beli dönüp anca çıkartıyor topu ayağından azıcık önüne atsan topu yetişemiyor rezillik

Maicon çok bam güm oynuyor şuan

ahmed çok iyiydi

caröl felaket gol yedirir 2.yarı bu oyunla linnes yine rezillerde

gary salakça oynuyor önlemde almışlar zaten

gomise top göstermedi adamlar

sinan boş boş sahada geziyor.

yedek sağ bek tarık durum vahim şuan.

Mariano ve Feghouli yetmez

Bu takima tas gibi sol bek 2 orta saha ve sol kanat lazim

Sol bek zaten lazımdı Carole varken öyle bir risk alınmaz ama bu takıma şaka maka sol açık da lazım gibi.

Sağ bek aldığımızı varsayarak;

1 sol bek
2 orta saha
1 sağ kanat
Sneijder kalmalı, Belhanda sol kanatta oynamalı
1 yedek forver Muhammet Demir olabilir alınmalı.

Yoksa bu sene de çöp...

linnes sagbek ve solbek için iyi bi alternarif sadece.ve solbekte daha iyi.

Abi herşeyden bi Sneijder çıkarmayın ya. Bu rakibi yedeklerle de yenmemiz gerekiyo. Sorun bu takım hiç hücum varyasyonu yapmıyo olması. Kimse ne yaptığını bilmiyo.

Bizim yetenekli topçulardan önce IQ seviyesi yüksek oyuncular almamız lazım yoksa cidden şu takımı teste sok ortalama 50yi geçemez.

Adamlar maçın başından beri aynı şeyi yapıyor; sol stoper, geriye gelen forvet gero'ya, gero sol beke, sol bek de o sırada içeriye doğru topsuz koşu yapan sol açığa oynuyor. Defalarca bunu denediler ve hiçbir önlem alınmadi.
Böyle ufak takimlari nasil bilirsiniz diye sorsaniz zaten rakip ismine bakmadan gelecek yorumlar:

- Takimda 2-3 tane tecrübeli oyuncu olur
- Kanatlarda tercihen siyahi oyuncular olur (hizli olduklari icin irkcilik olmasin)
- Orta sahalar genc olmasa dahi sert olur, yorulmazlar
- Stoperler kazma olur
- Bitiricilik konusunda zayif olurlar (forvetler)

Hangileri Östersunds'a uyuyor bir bakmak lazim.

Dakika 38 Yasin pres yapmaya kalkiyor tudora bakis atiyor geri adim atip kendi yari alanimiza dönüyor.

Carole ulan 11 den sonra saymayi biraktim. Butun paslari rakibe atti . bunlar adami sinir hastasi yapar.

Basketbolda bile oyun kurma kalmadı mesele hızlı paslaşmak biz kağnı gibiyiz

Sinan yerine bir adet odun yere çaksan; O da Sinan'ın bu maçta verdiği katkısını verir.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Maicon inanılmaz kötü lan, önündeki forvet havadan yerden her topu aldı, ayağı da bok gibi la son yıllarda ayağı bu kadar kötü stoper izlememiştim. Bu herif böyleyse kesik yer zaten. Onun dışında Carole'da çok kötü, Selçuk zaten sahada yok her zamanki gibi. Sneijder bu takımda baston değil sahada oturarak oynar Sneijder'i zike zike oynatacak Tudor başka seçeneği yok.

Geri
Üst Alt