17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

3 tane kanatla cikmis maca
en son böyle ciktigimizda pozisyona giremeden bitirmistik maci

sonra da sallayinca biz suclu oluyoruz tudorcu bebelerden tepkiler aliyoruz
a dan zye takimin nasil bir halde oldugunu görüyoruz herhalde ama tudor hala devam ediyor sacmaliklarina

Josue bari olaydı yedeklerde yedekten girip oyuna etki edecek bir tane adam yok

Tudor ne yapsın bütün takımımı değiştirsin.adam sabri semih cenk gibi kazmaları yolladı.selçuğu tolgayı carolü linesi yasini yollasa adam kalmaz.bu hamzadan başlayan riekerinkten devam eden rezil transferler sonucudur.tudorun aldırdığı bir maicon bir gomis var.

Kufur ettiklerim oyuncularin istatiklerini paylasim sizinle renktaslar :P

Muslera: 0 kufur
Maicon: 0 kudur
Linnes: 1 kufur
Carole: 50 + kufur
Tolga: 40 kusur kufur
Selcuk: 70 kusur kufur
Sinan: 1 milyon kufur
Gomis: 0 kufur
yasin: 0 kufur
gary: 6 kufur
ahmet: 0 kufur

SELCUK VE TOLGA ile devam ederlerse, simdiden lig bitti ve yine ekran basinda kafalari duvarlara vuracagiz
SINAN denen velet kim oluyor, bu havalar nerde cakma ronaldo
Cavanda gelisinden sonra Carole madde kullanmayami basladi? kafasi nerde, hangi alemde anlamadim gitti

DEoFFDYXoAA6v8a.jpg

evet

Maicon ile Servet Cetin birbirine cok benzer oyuncular. Maicon bence defansi toparlayacak bir oyuncu degil ama iyi bir asker. Onun yanina 30 lu yaslarda tecrubeli ayagi iyi bir adam lazim bence

maicon servet gibi ayıbogan ama tekniği gerçekten iyi.güzel oyun kuruyor.

Ben umudu kestim bu seneden. Forma morma da almam. Hiçbir beklentiye girmeden bekliyorum bu yılı. 10 adam gelse belki toparlanır bu takım

Feghouli gelse bile sol kanata adam şart garry ile flan olmaz.

Maicon inanılmaz kötü lan, önündeki forvet havadan yerden her topu aldı, ayağı da bok gibi la son yıllarda ayağı bu kadar kötü stoper izlememiştim. Bu herif böyleyse kesik yer zaten. Onun dışında Carole'da çok kötü, Selçuk zaten sahada yok her zamanki gibi. Sneijder bu takımda baston değil sahada oturarak oynar Sneijder'i zike zike oynatacak Tudor başka seçeneği yok.

öyle söyleme

geçen ben hazırlık maçında berbat oynadık yazarken takım çok dempolu yazıyordun

anlat bakalım şimdi

Maiconun oyun kurmakla alakasi yok arkadaslar habire sisirme oynuyor.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Maicon yanına bir defans daha alınmalı, ayrıca ayağı çok kötü

Sneijder giderse bu takım 50 gol falan anca atar seneye 1 tane oyun kuracak yetenekte adam yok

Geri
Üst Alt