17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Kimse kusura bakmasin, bunun temmuz ile su ile bu ile ALAKASI YOK. Rakip ikinci lig play off takimi resmen.

Maicon aradığımız defans değil orası net.

Tudor pişmanlıktır orası da net.

Biz eleniriz bunlara..

Hepsi Sneijder' den değil mi tudorsporlular ?

Carole - Garry

Adamı kanser eder...

GSC App VIP Edition 1.0 ™

2 yide yer eleniriz beyler demedi demeyin bu kadar gerizekalı bi takım ve td ile bu mümkün

zuahahahaha gomisi daha transfer sezonu kapanmadan yollar bu ruh hastasi
siz devam yalayin belki ilk üce gireriz :D

Sinan niye oyunda hoca
yok abi tudoru seviyordum
amaa artik yok...
Sinan hala oyundaya ne diyeyim

O kadar inanılmaz geniş alanda oynuyoruz ki belki dünyada örneği yok . Forvet ile Defans arasında nerden baksan rahat bir 50 metre var. Golünde böyle yedik zaten.

Bizim problemimiz net olarak orta saha . Orta sahamız mücadeleci olmadığı gibi nasıl alan daraltılır onu da bilmiyor. Forvet ve orta saha hattı ayrı tellerden çalıyor.

Orta sahamiz berbat. Selcuk ve Tolga'dan 0 enerji var. Kanatlar bildigin copluk. Yasin'de kosuyor cabaliyor ama beyin yok, Rodrigues ne kosuyor ne de beyin var. Bu yuzden kanatlarimiz kotu gozukuyor ama bence asil problem orta sahada. Sinan resmen cop, yollasinlar B takima. Tudor neden Gomis'i cikardi anlamadim tek gol umidimiz oydu kotu de oynamiyordu Sinan'i cikarip Eren ile Gomis bence daha etkili olurdu, hele ki gol atmamiz gerekirken.

Sinanın yaptıklarını Bruma yapsaydı çıkarırmıydı Tudor? Çikarırdı çünkü kaliteli oyuncularla çalışmak istemiyor. Bu takımın başında olması hata.

Geçen sezon bir maçta Sneijder yoktu herkes tepki gösterdi bir sonraki maçta oynadı değişen bir şey olmadı

Sneijder olsa da böyle olacaktı. Ben rezil top oynayıp bir şekilde yeneriz diye düşünüyordum ama bu sürpriz oldu açıkçası

6-7 oyuncu gerek ilk 11 e bir oyuncu bir şey değiştirmez kim olursa olsun.

Geri
Üst Alt