17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Kadro kalitisi çok farlı diyorlar filan ne alakası var tam bizim seviyemizde bir takım

Tolga geldiğinde fitti

Şu haline bak şimdi
Fiziği ile fark yaratıyordu

Ahlaksız herif

O kadar kafasi calismayan bir baskan var ki madem takimin yildizini gondermeye karar verdin o zaman saglam bes alti.adam.alman lazim a Allahin kazmasi simdi gidip yalvaracan adama olmayacak tabi bu kadar kucemez bir baskan acilen.defol bu.yil her sekilde kazanc olacak bize

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nevzat dindar 1 hafta önce gs acil ihtiyaclarini östersunds macina yetistirdi demisti. senin ben aklini seveyim nevzat yalamasi

Sinirimden yemin ediyorum evdeki bütün camları kırasım geliyor adminler lütfen ama lütfen izin verin deşarj olalım. Abi nasıl yeniliyoruz ya nasıl nasıl ya yeter defolun gidin allahın gerizekalısıı dursun ve tudor defolun ulan bu takımdan ölümüne sneijder ulan

Görünen o ki eleneceğiz. Takımın tek derdi transfer değil ben size söyleyim. Kalite eksikliğinin yanında takım futbolun temel doğrularını yapamıyor. Nasıl alan daraltılır, top takipteyken ne yapılır orta saha defans rakibi nerde karşılar hiçbirini bilmiyor takım. E bını öğretecek kişi biz değiliz tabiki.

Geri
Üst Alt