17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Gomis'in kesin golü var
Taraftarda biraz baskı yaparsa 4-0 5-1 gibi skor bekliyorum.

Igor Tudor, bu akşam yapılacak antrenmanı Galatasaraylı futbolcuların zemine be stada alışması adına Florya'dan Türk Telekom Stadyumuna aldı

25-30 bin kişi olur

Taraftar alır bu maçı yoksa 1 haftada birşey değişmez bu takımda.

zannediyorum yayin haklarinin satisinda klup yoneticilerinin bir dahli yok cunku butun takimlarimizin maclari donusumlu olarak kismen tivibuda

belki baska bir yontemle pazarlaniyordur

Nasıl pazarlanıyor bilmiyorum fakat tam bir rezillik.
Lig ve avrupa farklı digital platformlarda buna eyvallah deyip alıyoruz. Gene seyredemiyoruz.

Adamlarda tek kaleci kalmış.
Maicon işi bitirsin korner de.

Ali Naci Küçük: "Belhanda'nın Östersunds maçında ilk 11'de olma ihtimali düşük."

Belhanda yokmus diyorlar, Tudor yandi o zaman.

İmkanı olan herkes maça gitmeli, protestosunu ise maçın sonunda yapmalı.

Tromso-Galatasaray-Gazete-Mansetleri.jpg

:(((((((((((((((((((((((((((

Ya aslinda Belhanda ya bile gerek olmamasi lazim da,iste,insan gerçekten hayret ediyor,böyle birşey olabilir mi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takim da kaliteli oyuncu yok resmen, gercekten bunlari cok hafife almislar. Tabiki sende haklisin, Galatasaray topcusu cikacak boyle bir takimi oyle yada boyle yenip elemeli. Ama gercekten cok kotu oyunculara sahibiz ve cok eksik var. Tudor da Belhanda ya guveniyor bu mac icin. Onsuz bakalim ne yapabilecek.

Takim da kaliteli oyuncu yok resmen, gercekten bunlari cok hafife almislar. Tabiki sende haklisin, Galatasaray topcusu cikacak boyle bir takimi oyle yada boyle yenip elemeli. Ama gercekten cok kotu oyunculara sahibiz ve cok eksik var. Tudor da Belhanda ya guveniyor bu mac icin. Onsuz bakalim ne yapabilecek.

Geçen hafta Tudor yenilgi sonrası açıklamada "Belhanda olmadığı için sonuç bu oldu" ya getirdi durumu. Şimdi yine yok. Yine buna sığınacaksa - bence kesinlikle eksiğimiz çok en önemlisi belhanda diyecek - vay halimize ki ne vay.

Gittiğim maçlarda genelde 4 atıyoruz :D
O yüzden 4 gol atma olasılığımız yüksek..
İnşallah 4-0 alırız..

Erken gol bulmamız lazım.Özellikle ilk yarıyı 2-0 önde bitirirsek turu geçeriz lakin geçen hafta izlediğim takım bunu becerebilir mi bilemiyorum.

____________Muslera____________
Linnes___Maicon___Ahmet___Carole
_________Tolga___Selçuk_________
____Sinan____________Rodrigues__
_________Eren____Gomis_________
:red: Belhanda yedekte dursun bari ikinci yarı oyuna sokacak adam olsun

Geri
Üst Alt