Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Gomis'in kesin golü var
Taraftarda biraz baskı yaparsa 4-0 5-1 gibi skor bekliyorum.
Taraftarda biraz baskı yaparsa 4-0 5-1 gibi skor bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zannediyorum yayin haklarinin satisinda klup yoneticilerinin bir dahli yok cunku butun takimlarimizin maclari donusumlu olarak kismen tivibuda
belki baska bir yontemle pazarlaniyordur

Adamlarda tek kaleci kalmış.
Maicon işi bitirsin korner de.![]()
Ne oldu ki arkadas,gecen mac bile oynama ihtimali vardiAli Naci Küçük: "Belhanda'nın Östersunds maçında ilk 11'de olma ihtimali düşük."
Ya aslinda Belhanda ya bile gerek olmamasi lazim da,iste,insan gerçekten hayret ediyor,böyle birşey olabilir miBelhanda yokmus diyorlar, Tudor yandi o zaman.
Takim da kaliteli oyuncu yok resmen, gercekten bunlari cok hafife almislar. Tabiki sende haklisin, Galatasaray topcusu cikacak boyle bir takimi oyle yada boyle yenip elemeli. Ama gercekten cok kotu oyunculara sahibiz ve cok eksik var. Tudor da Belhanda ya guveniyor bu mac icin. Onsuz bakalim ne yapabilecek.Ya aslinda Belhanda ya bile gerek olmamasi lazim da,iste,insan gerçekten hayret ediyor,böyle birşey olabilir mi
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takim da kaliteli oyuncu yok resmen, gercekten bunlari cok hafife almislar. Tabiki sende haklisin, Galatasaray topcusu cikacak boyle bir takimi oyle yada boyle yenip elemeli. Ama gercekten cok kotu oyunculara sahibiz ve cok eksik var. Tudor da Belhanda ya guveniyor bu mac icin. Onsuz bakalim ne yapabilecek.
![]()
((((((((((((((((((((((((((