17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

maçtan sonra takımımızdan sonra dövüp yollayalım nouri denen hıyartoyu

ama adamlar bizi orada güzel karşıladı o yüzden saygıda kusur etmeyelim kulüp düzeyinde.

maçtan sonra takımımızdan sonra dövüp yollayalım nouri denen hıyartoyu

ama adamlar bizi orada güzel karşıladı o yüzden saygıda kusur etmeyelim kulüp düzeyinde.
Yaw dovmek degilde mactan once isinirken topluca bi kufur edilir

gecerken bi iki plastik sise firlatilir fazla caktirmadan olur biter

bu serefsızlere yenılırlerse tum takımın..

Yapmayin etmeyin umut en buyuk iskencedir.
Herhangi bir hucum planı olmayan takim 11 oyuncuyu tamamlayabilmis herhangi bir takim karsisinda 2-0'dan turu ceviremez. 3 fark atmaktan bahsediyoruz. Tudor ve 3 fark. Muhtemelen tudor gidene kadar kimseye 3 fark atamayacak bu tekim, ztk maclari da dahil.

Son düzenleme:
san marino bile bize gol atar. ben gol yiyeceğimize eminim de mesele 4 yada 5 gol atabilirmiyiz. şimdiye kadar hücum anlamında ne bir taktik ne bir organizasyon gördük tudorla. ama atmosfer ve gazla bişeyler olabilir neden olmasın.

Bugün o stadı dolduralım. Hem hakemi hem de rakip futbolcuları baskı altına almalıyız. Afallayıp ne olduğunu bile anlayamayacaklar. Asl olan Galatasaray...

Sion maçının bir benzeri olması dileğiyle, Belhanda'da şuan Lincoln'ün ilk geldiği durumda kendini kanıtlaması şart.

Tudor şu gaz verme işine de girerse bugün iyi olur. Çünkü cidden işe yarıyor. Taktik, sistem vs. tamam ama biraz gazla iyi işler çıkıyor.

ahmet çalık'ı iyi oyuncu olacaktır ama bu maçta serdar maicon gomis gibi hava hakimiyeti olan oyuncular olmalı ki duran toplarda etkili olalım.

Son düzenleme:
ben de gercek bir uali gibi mactan önce güzel güzel sucuklu ekmeklerimi yiyecegim tok karnima izleyecegim maci
ins rakibimiz cok mideme vurmaz benim

Geri
Üst Alt