17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

linnesi sol bek yapıp garry sağ bek yapamaz mıydı daha hücumcu olsun diye takım

DFMLVtDXsAEb5mi.jpg:large
Belhanda 3 golü var

Malzeme bu, oynamalarını bekleyecez artık. Başka çare yok.

Alnitak Alnilam Mintaka

Yasin Öztekin umarim Türkiye kupasi vari show yapar. Sinan kapali kutu, yine öyle isteksiz oynarsa mafheder bizi bugün. Ama hirsli, bastiran sinani görürsek onun icinde aslinda bicilmis kaftan bir takim.

madem millet rüyasını anlatmış ben de anlatayım. rüyamda kalede akhisarın eski kalecisi oğuz ve olcan karışımı bi tip vardı kaleden açılıp topu kovalıyordu adamlar kaleciyi geçip boş kaleye gol atıyordu. baya küfür ettim gol sonrası ,biraz saçma bir rüyaydı :D

Kanatlar hariç mevcut kadro içersinde çıkabilecek en iyi kadro. Kanatlar tartışmaya açık. Yedeklere iki stoper ve bir bek alınacağına bir orta saha alınabilirdi. Emrah veya altyapıdan biri.

Sinan bugün ayni şekilde oynarsa bunun tüm hesaplarini basmak,sovmek şart oldu

yine ayni cöpler sahada ama fark etmez, koymamiz lazim

Bu sezonki son avrupa kupasi macinin tadini cikarin. Bol bol sövmeler

İlk 11 için söyleyecek çok birşey yok. Sadece ben olsam Serdaar'ı sağ bek yapar, Linnes'i sola atardım. Maç içinde hem duran toplarda daha etkili olurduk hem de gerektiğinde üçlü mümkün olurdu. Carole'ü keserek rakibi eksik bırakmak da cabası olacaktı.

Ama taktığım nokta Tarık. Şu Tarık yerine Yunus veya Recep'ten birisi yedek kulübesinde olsa ne olur yani?

Belhanda sakatmis hala galiba oyle oynayacakmış. Hoca yanina gidip durumunu soruyormuş hep.

Geçen hafta ki takımdan mecburiyet dışında değişiklik yok, ilginç

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt