17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Gs tarihinin en kötü yabancısı olabilir Belhanda,iyi soktular bizim enayilere yalvardık alınmasın diye

eleniriz bunlar çıkıp samir nasriyi falan açıklar taraftarın gazını alır.messi gelse tudor özbek istifa etmeli.

Belhandaya karşı inanılmaz bir ön yargı var. Birşey yapamaz. Sakat sakat idman yapmadan çıktı. Kalitesi az çok gösterdi ama kondisyon 0. Ancak bir maçta 5 atacak ki öyle alisacaz. Sneijder gitmesin biz de istiyorduk ama bir oyuncuyu gömmek ne kadar doğru ilk mactan

Carole out Donk in
Linnes out Eren in

Maicon ve Donk'un bol bol hücuma katıldığı 3-2-3-2

Bir arkadaşın dediği gibi tamam ilk maçı daha resmi ama kıpırtı yok isyan yok, Muslera nasıl çıldırdı bir pozisyonda ortalığı gaza getirmek için..

Şaka maka bi kenarada haybedersek yönetim tutuşup illaki daha fazla transfer yapacak aslında daha hayırlısı o.
Şimdi turu geçsek kalite yeterli derler

eger elenirsek,şampiyonluk halinde şampiyonlar liginde 4.torbada olucaz.elemeliyiz.

Arkadaslar yeni geldim foruma... Ilk yariyi izleyemedim fakat okudugm yorumlara bakarsak elenmisiz gibi duruyor ?

Sneijder falan değil kardeşim,Galatasaray'ın %50'si Bruma yok,çok güzel sattık turu Liepizg'e.

Gol atabilirsek anca bi tane kazayla atarız oyle biter maç.Rakip tribun baskısından çekindiği icin iyice geri yaslanmis vakit öldürüyor azcik cesaret toplayip ataklara karsilik verseler su an 1-0 magluptuk.Bu senaryo ikinci yari olabilir

Geri
Üst Alt