Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü oynayan Sneijder'i şu Belhanda'ya ve kenarda ne yaptığı belli olmayan hırvat sığırına bin kere tercih ederim.2 sezondur kötü oynadıgı ve tudor istemedigi için gönderdik
Elendiğimizi varsayıyorum, maç sonu yaşanacak enteresan şeylerin içinde olmayıp sessizce kenardan izlemeyi düşünüyorum.Böyle olduğunu varsayalım; O halde Sneijder'i neden gönderdik? Zaten elimizde olan sözleşmeli oyuncumuzdu. Sen bu adamı bedava gönderdin bir de gittin elin fesli maradonası için 8 milyon avro bonservis bayıldın. Köy takımı bizi eliyor hiç zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayın. Hiç temenni etmiyorum lakin maç sonu şu takıma elenirsek burada enteresan şeyler olacak hissediyorum.
Kötü oynayan Sneijder'i şu Belhanda'ya ve kenarda ne yaptığı belli olmayan hırvat sığırına bin kere tercih ederim.
Gonderdik cunku 5 mill euroyu hak edecek futbolu 2 sezondur oynamiyor kendisi yasida olacak 33Böyle olduğunu varsayalım; O halde Sneijder'i neden gönderdik? Zaten elimizde olan sözleşmeli oyuncumuzdu. Sen bu adamı bedava gönderdin bir de gittin elin fesli maradonası için 8 milyon avro bonservis bayıldın. Köy takımı bizi eliyor hiç zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayın. Hiç temenni etmiyorum lakin maç sonu şu takıma elenirsek burada enteresan şeyler olacak hissediyorum.
Ben etmem
tolganin aldigi maas ile östersunds sehrini komple satin alirsiniz