17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

3 dakikadir topu göremedik

1.70lik habeşi kalecisine gol atamamamız rezalet resmen

tolganin aldigi maas ile östersunds sehrini komple satin alirsiniz

Böyle olduğunu varsayalım; O halde Sneijder'i neden gönderdik? Zaten elimizde olan sözleşmeli oyuncumuzdu. Sen bu adamı bedava gönderdin bir de gittin elin fesli maradonası için 8 milyon avro bonservis bayıldın. Köy takımı bizi eliyor hiç zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayın. Hiç temenni etmiyorum lakin maç sonu şu takıma elenirsek burada enteresan şeyler olacak hissediyorum.
Elendiğimizi varsayıyorum, maç sonu yaşanacak enteresan şeylerin içinde olmayıp sessizce kenardan izlemeyi düşünüyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Linnes onu geçsen şaşardım, beklerin yüz karası.

Böyle olduğunu varsayalım; O halde Sneijder'i neden gönderdik? Zaten elimizde olan sözleşmeli oyuncumuzdu. Sen bu adamı bedava gönderdin bir de gittin elin fesli maradonası için 8 milyon avro bonservis bayıldın. Köy takımı bizi eliyor hiç zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayın. Hiç temenni etmiyorum lakin maç sonu şu takıma elenirsek burada enteresan şeyler olacak hissediyorum.
Gonderdik cunku 5 mill euroyu hak edecek futbolu 2 sezondur oynamiyor kendisi yasida olacak 33

Korner den gol atsak bari.

mariyano falan diyoruz ama linesi bile arariz bence
dursun yönetminde su ana kadar giden kisi hep arandi :asd:

Ayhan çıldırıyor bizim hıyar mal mal bakıyor.

Geri
Üst Alt