17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

gsliyim diyen herkes maca gitmeli. gitmiyorsa da izlemeli

İmbula, Feghouli, Fernando gibi adamlar için turu geçmemiz lazım... Sonuçta sneijder gitti ama hoca selçuk ve tolga'yı da düşünmüyor o yüzden sonuna kadar destek olup yeni transferleri için turu geçelim, rakibi parçayalım, hayatlarında unutamayacak bir tribün performansı gösterelim ki tribünlere bakmaktan maçı oynamasınlar :asd22:

Taraftarin maca gitmesi lazim. Yogun islik ve ileride baskiyla rakip cok kolay cozulecek goreceksiniz..
tudor yine hucum hattina baski yapmayin geri kacin derse zor isimiz

Serdar aziz forma giyer mi acaba? Tolga yerine Donk tercih edilmeli.Selçuk son 3 yılın en maksimum seviyesine ulaşmalı.Yasin yerine muhtemelen çizgide Sinan oynayacak. Ortada Belhanda. İlk yarıyı 1-0 önde kapatırız.Sonrası belli olmaz.

31inci dakikada ostersundsun kontradan kitlemesini ve 69uncu dakika itibariyle ultramallardan tribunde basarilar gelir gecer tezahurati yapmalarini bekliyorum.

eren ve gomis ilk 11 baslamali

taraftar 1 gol atar zaten, 2 golde bunlar atsin

Rüyalaaaaar

Rüyalaaaaar

Ah Rüyalar keske gercek olsa.

Yine "yok söyle eleriz, yok böyle eleriz, yok hava da karada eleriz" ciler dolusmus buralara.

Afedersiniz ama:

NAH eleriz.

Tudor ve Dursun el ele, cektirin gidin!

ilk maçta da yazdım haklı çıktım şimdi de yazıyorum . tavuk yolu gözleyen tilki misali gibi takımın elenmesini dört gözle isteyenler var.
inşallah çomarlığınız kursağınızda kalır avucunuzu yalarsınız !
Senin gibi alti aydir takimin basinda olup, bizi gram ileri getiremeyen, aksine bizi alti aydir bu takimin basinda olmasina ragmen PTT ligi seviyesinde ki takima rezil eden hoca bozuntusunu yalamaktan iyidir.

muslera
ahmet maicon serdar
lines tolga selçuk gary
belhanda
eren gomis

11 böyle olur heralde

20.07.2017
saat 22:21
skor GALATASARAY 7 Ostersunds 0

Doğan Medya İrfan Değirmenci'yi kovduktan sonra iptal ettim D-Smart'ı. Şimdi nerede izleyeceğiz maçı; sıçtık.

Geri
Üst Alt