17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

DFF1VQrXoAA6-a8.jpg
hangi sezon şu mor pembe formalar kullanılsa o sezon kabus oluyor, bırakmadılar şu cenabet formaları.mor forma bana prandelliiyi hatırlatıyor gerçi hamza geldikten sonra o sezon şampiyon olduk ama mor ve pembe formalarla bi çok hezimet yaşadık çok uğursuz geliyorlar bize.

hangi sezon şu mor pembe formalar kullanılsa o sezon kabus oluyor, bırakmadılar şu cenabet formaları.mor forma bana prandelliiyi hatırlatıyor gerçi hamza geldikten sonra o sezon şampiyon olduk ama mor ve pembe formalarla bi çok hezimet yaşadık çok uğursuz geliyorlar bize.
Yap sarı kırmızı siyah devam et
Her sene bi değişik renk

4. yıldızı taktığımız seneki mor forma çok güzeldi.

Aklıma 2005 Türkiye-İsviçre geliyor.İlk maç 2-0 mağlubuz,ikinci maçın başında bir penaltı ona da 0-1 geride başladık.Müthiş oynamıştık 4 tane atmıştık ama Volkan'ın mallığından 4-2 bitmişti maç.
Sarper yalnız maç bu dediğin gibi biterse Serkan Şafak seni bu sefer hiç dilinden düşürmez bilesin

Bu Ateş üfleyerek sönmez

mor forma gecen sezona ait degilmiydi yoksa ben mi yanlis hatirliyorum? yeri gelmisken bu sezonun formalarini buraya koysana bi kardes...

taktiğimiz topu şişirip pres yapmak olmalı bu çağ dışı oyun planı ile rakibimizi nereye geldiğine pişman etmeliyiz....bu oyun planının arenada tutmama ihtimali yok

Mucizeler basarmak icindir cocuklar, inanin !
Real'e 3-0'dan elenme korkusunu yasattik, aynisi OFK'ya da neden olmasin ?
Balhanda gununde olsun yeter de artar. Bitir isi BAL10!

Trollük saygıl duyulması gereken ve herkesin icra edemeyeceği bir durumdur. Üstün akıl ve zeka ister, olmayanda da böyle komik ve vasıfsız durur

35 k taraftar olursa, döve döve kafalarına vura vura bu turu geçeceğiz. Başka yolu yok

Full olacak Arena galiba. İyi bir ümitlendim tur için. Turu alırsak taraftar ile alırız

Sonuç ne olursa olsun kaybeden Galatasaray olacak maalesef.

Turu geçersek Tudor ve Dursun kalacak; sezon ve transferlere harcanan paralar boşa gidecek.

Turu geçemezsek Tudor kesin kovulacak, Dursun'ın gitme ihtimali de var az da olsa. Ancak böyle salak bir takıma elendiğimiz için rezil olacağız ve Avrupasız bir sezon daha geçireceğiz. Yeni gelecek hoca da muhtemelen bu transferleri ben yapmadım tribine girecek ve yeni transferler isteyerek daha da fazla para harcayacak, muhtemelen sezon yine çöpe gidecek.

Buyurun, hangisi daha iyi siz seçin.

:red:

''Sezona nasıl başlarsak öyle gider'' maçı. Abartmak gibi olacak ama öyle. Sezonun en önemli maçı olabilir bu. Geriye dönüp baktığımızda ''Vay be nerelerden geldik'' yada ''Bütün sorunlar bu maçla başlamıştı'' diyebileceğimiz bir maç.

Igor Tudor ve Martin Linnes'in Östersunds maçına yönelik basın toplantısı 18:15'te.
DFG0svkXkAIPAkM.jpg

Geri
Üst Alt