- 9 Ocak 2014
- 33.041
- 9.397
- 1.538
Abi ne günleri gördük ya . Acaba diyoruz ostersundsa karşı.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi sezon şu mor pembe formalar kullanılsa o sezon kabus oluyor, bırakmadılar şu cenabet formaları.mor forma bana prandelliiyi hatırlatıyor gerçi hamza geldikten sonra o sezon şampiyon olduk ama mor ve pembe formalarla bi çok hezimet yaşadık çok uğursuz geliyorlar bize.
Yap sarı kırmızı siyah devam ethangi sezon şu mor pembe formalar kullanılsa o sezon kabus oluyor, bırakmadılar şu cenabet formaları.mor forma bana prandelliiyi hatırlatıyor gerçi hamza geldikten sonra o sezon şampiyon olduk ama mor ve pembe formalarla bi çok hezimet yaşadık çok uğursuz geliyorlar bize.
hangi sezon şu mor pembe formalar kullanılsa o sezon kabus oluyor, bırakmadılar şu cenabet formaları.mor forma bana prandelliiyi hatırlatıyor gerçi hamza geldikten sonra o sezon şampiyon olduk ama mor ve pembe formalarla bi çok hezimet yaşadık çok uğursuz geliyorlar bize.
Sarper yalnız maç bu dediğin gibi biterse Serkan Şafak seni bu sefer hiç dilinden düşürmez bilesinAklıma 2005 Türkiye-İsviçre geliyor.İlk maç 2-0 mağlubuz,ikinci maçın başında bir penaltı ona da 0-1 geride başladık.Müthiş oynamıştık 4 tane atmıştık ama Volkan'ın mallığından 4-2 bitmişti maç.
Mucizeler basarmak icindir cocuklar, inanin !
Real'e 3-0'dan elenme korkusunu yasattik, aynisi OFK'ya da neden olmasin ?
Balhanda gununde olsun yeter de artar. Bitir isi BAL10!
ile alırız