17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Muslera Garry Maicon Ahmet Linnes Selçuk Tolga Belhanda Yasin Sinan Gomis.

Benim kadrom bu olurdu Linnes solda daha etkili Garryide bu maç sağ bekte oynatırdım

DFHLVHSW0AAvHSL.jpg

Allah ini seven şu sinan dallamasini 11 e yazmasın artık. Elimde olsa ağzını burnunu kıracağım nadir adamlardan.

Sanslarin esit oldugu bir mac . 2-0 avrupada cok zor bir skor . 1-0 bile kotuydu . 2-0 in 1-0 dan farki 1 golden ziyade psikolojik , adamlar bir sekilde evlerinde gol yemeden maci bitirdiler ama deplasman golu bulmak icin 90 dakikalari var

diger yandan da guc farki ve ev sahipligi de bizde avantaj

aslinda iki penalti ile 2-0 kazanip uzatmadaki bir penaltiyla 3-0 fena olmaz

bir kere de bize boyle sans gulsun

3-5-2 oynamalıyız.yarın ki maçta oynayabilecek kapasitede bekimiz yok.kanatlardan orta yapabilecek gomisi besleyecek adamımız da yok.eren gomis çift forvet çıkmalıyız.atılan uzun toplarda eren ve gomisten seken topları ataga ve pozısyona dönusturecek orta 5 li en ideali.çok transfere ihtiyacımız var.

Galatasarayımız muhtemel 11'i.

Muslera-Linnes-Maicon-Ahmed-Carole-Yasin-Selçuk-Tolga-Gary-Belhanda-Gomis

--------------Muslera--------------

Linnes--Maicon--Ahmed--Carole

----------Tolga--Selçuk---------

Yasin------Belhanda-------Gary

------------Bafe Gomis---------

Sanslarin esit oldugu bir mac . 2-0 avrupada cok zor bir skor . 1-0 bile kotuydu . 2-0 in 1-0 dan farki 1 golden ziyade psikolojik , adamlar bir sekilde evlerinde gol yemeden maci bitirdiler ama deplasman golu bulmak icin 90 dakikalari var

diger yandan da guc farki ve ev sahipligi de bizde avantaj

aslinda iki penalti ile 2-0 kazanip uzatmadaki bir penaltiyla 3-0 fena olmaz

bir kere de bize boyle sans gulsun

Biz 4 gol atarsak turlariz...
1 gol yemeyi göze alarak deli gibi bogacan...

Cift forvet gerekirse defans 2 kisi olacak ortasahayi kapatacaksin donk falan..

Aynen, bende fena giciklik hissettim bu Sinana.
Abi birde bu Sinanin yildiz havasi ne, ligin son haftalarinda 2,3 gol atti diye basimiza ronaldo kesildi.

2,3 bakmamak lazim, gerekirse bedava versinler Benficaya. bir bu birde selcuk, hic sevmem

Allah ini seven şu sinan dallamasini 11 e yazmasın artık. Elimde olsa ağzını burnunu kıracağım nadir adamlardan.

Galatasarayımız muhtemel 11'i.

Muslera-Linnes-Maicon-Ahmed-Carole-Yasin-Selçuk-Tolga-Gary-Belhanda-Gomis

Linnes--Maicon--Ahmed--Carole

----------Tolga--Selçuk---------

Yasin------Belhanda-------Gary

------------Bafe Gomis---------

En iyisi bu bence...

Linnes-----Maicon-----Ahmed---

Yasin---Selçuk -- Donk---Garry

-----------Belhanda-------

------Eren------Bafe Gomis

Umutlanacak gibi oluyorum sonra aklıma Tolga, Selçuk ve Yasin geliyor ve umutlarım yok oluyor.

Maçı DAZN'da yayınlıyormuş.
Almancı renkdaşlara duyurulur. İlk ayı bedava yeni üyeler için.

Gomis hattrick yapacak relaks

Dayanamadım aldım yine bilet. Doğu altta gişe fiyatının altında bulunca gideyim dedim

Aklıma 2005 Türkiye-İsviçre geliyor.İlk maç 2-0 mağlubuz,ikinci maçın başında bir penaltı ona da 0-1 geride başladık.Müthiş oynamıştık 4 tane atmıştık ama Volkan'ın mallığından 4-2 bitmişti maç.

tolga seyhanın mallığı desek daha doğru olur taca giden topu oyunda tutup 2. golü yedirmişti kıvırcık , sonra biz almıştık bi ara kendisini

Geri
Üst Alt