17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Normal şartlarda 5 lük yapmamız lazım bu takımı.Ama şartlar normal değik anormal oldugu için 100 de70 eleniriz diyorum.Ben kendimi şimdiden hazırladım zaten elenmeye.

Östersunds maçı için kalan bilet sayısı: 6109 [çalışma: @_ultrAsGALA]

Kategori 7 dışın da satışlar baya iyi şimdi yine baktım hakaten kombin sahipleri gelirse 40 bini rahat geçer.

5400 bilet kalmis

IMG_9596.webp

Maça gidemeyecek olan olursa 6'ya kadar Levent'te olurum, biletim yok hani :D

ilk maçı 2 ve üstü farkla kazanıp, buradaki maçta yeni transferlerle adeta gövde gösterisi/sezon açılışı yapmamız gerekirken olanlara bak.

Bana göre elenmemiz halinde Türk futbol tarihinin en büyük hezimeti olur. Futbol bizde 90'ların ikinci yarısından itibaren yükseldi zaten. Benim hatırladığım en büyük hezimetler;

Fenerbahçe-MTK, Galatasaray-Tromsö, Trabzonspor-Rabotnicki. Anadolu takımlarını saymıyorum.

Bu üç hezimeti de geçer bence. Her şeyden evvel bütçe olarak fark inanılmaz seviyede. Tromsö maçı gibi çamur,batak vs. yoktu. Tarihinin ilk Avrupa maçları. Stad hemen hemen dolacak. Eğer yarın elenirsek 100 yıl bile dalga geçseler laf atamam.

ilk maçı 2 ve üstü farkla kazanıp, buradaki maçta yeni transferlerle adeta gövde gösterisi/sezon açılışı yapmamız gerekirken olanlara bak.

Bana göre elenmemiz halinde Türk futbol tarihinin en büyük hezimeti olur. Futbol bizde 90'ların ikinci yarısından itibaren yükseldi zaten. Benim hatırladığım en büyük hezimetler;

Fenerbahçe-MTK, Galatasaray-Tromsö, Trabzonspor-Rabotnicki. Anadolu takımlarını saymıyorum.

Bu üç hezimeti de geçer bence. Her şeyden evvel bütçe olarak fark inanılmaz seviyede. Tromsö maçı gibi çamur,batak vs. yoktu. Tarihinin ilk Avrupa maçları. Stad hemen hemen dolacak. Eğer yarın elenirsek 100 yıl bile dalga geçseler laf atamam.

Fener'in MTK ve Olomouc facialarını kimse geçemez bence kolay kolay.Bjk'nin NK Maribor-Valerenga olayları falan da vardı yine 90'ların sonunda.

Bu Allah'ın belası D-Smart'tan tek maç satın alınıp izlenebiliyor mu internet üzerinden?

YouTube

Yarın maçtayım Ostersundu boğacağız.

Ya allah Bismillah.

Son düzenleme:
Şu köy takımına hangi şartlarda olursa olsun elenmememiz lazım

İzmir'den yol paramı karşılayıp bilet de verebilecek biri varsa hemen şimdi yola çıkayım :asd:

videoton ts maci da unutulmaz.

diger yandan bazen nasil baslarsa oyle gider . gecen sene seyirci hangi maci cikis maci gorduyse hic biri tutmadi , once ts maci ilk darbeydi , sonra kayseri, sonra bjk, sonra fb .. hic bir hedefledigimiz ic saha macinda yuzumuz gulmedi

simdi bu mac ,ilk mac olmasi , birinci macin skoru , tudor yonetim oyuncular durumu ... baya ilgi ceken bir mac haline geldi

Bu adamların ilk kez böyle bir taraftar baskısı altında mücadele edeceğini düşünüyorum, o yüzden maça sağlam başlamak tümden demoralize edecektir.. Kendi sahalarındaki gibi pasla çıkabileceklerini düşünmüyorum bu sefer, tek korkutan yarı sahamızın ortalarına doğru yapacağımız aptal fauller ile karambolden serbest atıştan gol yemek.. Yoksa hücum anlamında kesin goller bulacağız.. İkinci güvenmediğim şey ise Tudor'un saçma değişiklikleri..

Geri
Üst Alt