17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

"Rahat Olun Gencler; mac bizde."

5178756.jpg

Bu maç +7 olur. Hayırlı mı olur hayırsız mı olur bilemedim.
Vallahi kardeşim umarım olur yoksa elensek dahi gitmez bu haysiyetsizler adım gibi eminim. Gerçi sen de dahil buradaki bazı üyeler gibi takıma neden sizin kadar güvenemiyorum bilmiyorum. Ya siz çok iyimsersiniz ya da ben çok karamsarım veyahut dursun denen yaratık benim Galatasaraylılık öz güvenimi dahi çok ciddi derecede örselemiş :red:

yıllar önce hazırlık maçlarında 10-20 gol atıp gönderdiğimiz ekibleri artık turu geçermiyiz diye tereddutte kalıyoruz

Vallahi kardeşim umarım olur yoksa elensek dahi gitmez bu haysiyetsizler adım gibi eminim. Gerçi sen de dahil buradaki bazı üyeler gibi takıma neden sizin kadar güvenemiyorum bilmiyorum. Ya siz çok iyimsersiniz ya da ben çok karamsarım veyahut dursun denen yaratık benim Galatasaraylılık öz güvenimi dahi çok ciddi derecede örselemiş :red:

Mehmet arslaner aşırı iyimser bir abimiz.

4-1 ve 3-0 skor oynadim bakalim bizim milyonluk essekler ne kadar adammis bu macta görecegiz.

Sonuc ne olursa olsun Tudor ISTIFA.

Beklediğim gibi kombinelilerin yarısı tatilde galiba.

Ama artık bu maçın taraftarı, hocası, Başkanı yok. O arma çıkacak 5 tane atacak. Sevincimiz bile maçtan sonra 10 dakika sürmeli.

tipini sey ettimin cuneyti illa ortacagda kazandigimiz nosetal xamax macini soylemesi gerekti.
Uyuz oluyorum boyle eski moruklarin kendilerini ovmelerini. futbol hala kendi oynadigi 1980'lilerin futbolu saniyor. 80'li yillarin futbolculari bugunun amator liginde oynayanlarla denk.
spor ve sporcular gelisir. o yuzden her olimpiatlarda eski rekorlar egale ediliyor veya kiriliyor. bilim gelistikce sporcularin performansida artiyor.
Uyuz etti beni biyikli pezevenk.

Adam söylemişse ne olmuş yani,bu tip eşleşmelerde hep eskiler hatırlanır nostalji yapılır.Dünü unutacak olsak bugünün de hiçbir anlamı yok bugün de yarın olduğunda dün olacak çünkü.

Geri
Üst Alt