17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Penaltı yaptırdı diye Muslera'yı da satın lan hadi bekliyoruz. Yazıklar olsun hepinize!

Dursun, Tudor ve Belhanda denen asalak geri zekalılar için Sneijder'in başını yediniz gurur duyun. Yok efendim küçük takımlara karşı oynuyormuş yok efendim asistin asistini yapıyormuş. Ulan geri zekalı embesiller; Ne oldu şimdi? Öster bilmem ne diye bir takıma karşı dahi oynayabilen, asistin asistini yapabilen oyuncun kaldı mı? Münasip yerlerinize kına yakın şimdi! Sizin gibi Galatasaraylı olmaz olsun. Sizin gibi embesiller Galatasaraylı ise ben değilim net!

Ceza sahası dışından atarsak 3lük sayılıyomuş kesin bilgi

Penalti olmadan gol attik ya la :asd:

Not: Gomis caliskan, ugrasiyor, ariyor... Begendim bu yonunu.. Eren ortada sicanmi oynuyor ne oynuyor anlamadim ama gozukmuyorda adam

simdi mi aklina gelmis Selcuku oyundan almak

Bu eren nereliydi

Aysal'ın başkanlığında Sneijder'li Drogba'lı Real maçlarından; Dursun'un başkanlığında bu noktaya nasıl geldik bilrmiyorum. Aysal döneminde alınan oyuncuları satıp paralarını saçtılar bir de utanmadan. Bugün yönetim ve hoca hemen istifa etmelidir. Ettiremeyen Galatasaray taraftarına da yazıklar olsun.

yalniz hakem bize net kiyak gecti penalti poziyonunda
musleraya kirmiziyi vermeliydi
hakem destegine ragmen rezil olduk

belhanda rakip takim icin oynuyor herhal sut cekmedigine göre

Geri
Üst Alt