17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

Beyinsiz Tarık penaltı yapmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarık bok çuvalı gibi düşmüş yere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim o koldan tutup indiren gerizekalı

Nasıl anlamıyor adam kilolu hazır değil dediğim zaman bende sporcuyum diyordun
Şimdi ne oldu 3 haftadır oynamıyor mu
Kusura bakmasın oynamak istemeyen gidebilir herkes dahil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu adamı o dönem her gün kucağına alıp tartıyormuydun, hayret bişey doğrusu.

Fener maçında adamı etkili olabileceği ve o maçta oraya geçtiğinde etkili olduğu kanatta değilde rakibin en kalabalık olduğu alanda, merkezde oynatırsan adam onca rakibin içinde bir tek Gomisin desteği ile ne yapsın dediğimde de eleştirmeye devam ediyordun. Ancak bunu gittin bir başka maçta Belhanda için argüman olarak kullandın.

Ben sana Feghouliyi eleştirme demiyorum, demedim ama bir tarafta çeşitli talihsizlikler yüzünden ritmini yakalayamayan bir adamın sallamadığı şu maçta ki açıklarını ısırırcasına dile getirirken, Belhandaya toz kondurmamak, bunu geçtim eleştirenlere laf sokmak, kusura bakma ama doğru hareketler değil.

Sahada Donk, Eren, Tarık, Sinan ve türevleri gibi ne yaptığı belli olmayan oyuncular varken Feghouli'yi eleştirmek biraz acımasızca oluyor.

Katılmıyorum.
Asıl o saydıklarının bence suçu yok. Çünkü bu takımda oynayacak kapasiteleri yok.Onları transfer edip hala oynatan adamların yatacak yeri yok.Ulan şurada tarığa saydırsan veya yuhlasan ne olacak.

Ama şu klübe gelmek için uzun süre pazarlığın dibine vurup 4 milyona yakın para alacaksın ondan sonra oynasam mı oynamasam mı diyeceksin.. Yok öyle bir dünya..İşte bu adam konuşulur, eleştirilir.

Şu tarığı hala oyunda tutuyor çapsız tudor..

Yedek kadroyla kupayı kazanma şansımız yok ve yedeklerimiz cidden futbolcu statüsünde değil. Bugünkü maçtan çıkardığım bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu skor bizi Sivas'ta eler.

OYNASANIZA LAN

Ne günahımız vardı da salı akşamı şu çöpleri izliyor ve levent denen gereksizi dinliyoruz

Geri
Üst Alt