17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

genc oyunculari oyuna al

Emrahı bu sezon kimseye kiralayamamışız üzücü bi durum. Kendimi göstereyim derken ne yaptığını bilmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyinsiz Eren ulan kendin vursana orda, topu atiyon adam kosuyor gormuyon mu nasil verecen o pasi

Goooooooooooooooolll

Aynı şey mi Lato ile? 4 yıldır bu takımda olan ve sürekli berbat oynayan adamla daha 10 maçtır takımla olan adamı ıslıklamak bir mi?

Boşuna uğraşmaya gerek yok. Maça giden kişiler Uğur Karakullukçu gibi gazeteciler de Latovlevici ıslığının organize olduğunu ve başka amaçla yapıldığını söylüyorlar. Ben ekran başında bile hissettim o taraftarların tek derdinin o anda sıkıntılı skor olsa da Tudor istifa, imparator Terim diye bağırsak heveslerini. İstedikleri olmayınca kötü oynayan ve Tudor'un aldırdığını düşündükleri Lato'ya sardılar. Belhanda'yı ıslıklamak yemedi herhalde gol filan atarda biz sap gibi kalırız diye korktular herhalde.
Organize mi, kaç maçtır berbat oynayan ama oynatılmakta ısrar edilen oyuncuya yapılmış olması tesadüf herhalde? Tudorun aldırdığı oyuncu mu, ee bu kadroyu Tudor kurdurdu, bu oyuncuları o aldırdı demiyor muyuz? Organize olduğu konusunda bir iki yorumcunun imaları dışında herhangi bir somut kanıt var mı?

Ikiside berbat oynuyor, hadi biri en azından kupa maçında rezil oynuyor, diğeri lig maçlarında ve bunda ısrar ediliyor. İkiside yetersiz, ıslığın sebebi yetersiz oyunculara artık tahammül olmaması. Benim için hiç bir fark yok, Teknik Direktörün kaç maçtır yapamadığını taraftar yaptı.

Maç devam ederken oyuncuların ıslıklanması yanlış ise bu temel bir görüştür, oyuncu bazında ayırt edilemez. Üstelik bir kaç saniye oynanan oyunu, bütün takımı ıslıkladılar.

Son düzenleme:
Yasin iyi abi. Oynamali bu takimda, kalmali

Geri
Üst Alt