17/18 5. Tur M:2 | Sivas Belediyespor 2-1 Galatasaray | MS | 12 Aralık

bi pozisyonda selçuk gökayın attığı pastan atmaya çalıştı ama topu kaleciye teslim etti.

üstad celil yerine tarık çamdal sümsüğünü oynatan kot pantolonluyu da kınıyorum.

Şu çöpleri izledikçe ve verilen pardon yenilen komisyonlar aklıma geldikçe Ünalın yaşayan tüm akrabalarını anıyorum hasretle....

Bu statüyü yapanlarda da suç var.Tek maç yap işte gitsin şu kupayı komple.Sivas Belediye'ye de yazık,adamlar da bitse de gitsek diyorlardır içlerinden.

bu yabancı sınırının 5 oldugu dönem bizi mahvetti. bir sürü cer cöpe mancini ve hamza döneminde para harcadık, hepsi bes para etmiyor.

Kot pantolonlu ne yapıyor. Ya arkadaş Sivas bld maçında bile defans yaptırıyor. Ve ilk maç zaten farklı bitmiş Koysana 3 4 genç ölürmüsün. Biz genç td getiririz adam genç oynatmaz. Tecrübe diye düşünüyorsa bir zahmet istifa etsin çünkü kendisinde tecrübe hiç Yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu tarıkla 5 yıl sözleşme yaptık ya şaka gibi adam 1 yıl daha kalacak alan da çıkmıyo

sivasin eski stadyumu yikildi mi ? ikisi arasinda cok az mesafe vardi , bunu kullanip digerini de biraktilar mi oylece ?

bazen konya selcuk nun maclari oluyor bakiyorum , yikik dokuk konyanin eski stadyumunda oynatiyorlar

Eren out Rodrigues in.

rodri gibi ilk 11 adamının bu teneke kupasının maçında ne işi olur ?

Recep bugün bayağı kötü oynadı

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Recep’te tam emre colak havası var tutunamaz bizde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt