- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Bal geçen sezon son 2 top kaldı biri City-Barçanın olduğu gruptu bunlar diğerini buldusimdi bu bayernler psgler chealseler dururken tinercilere gelenlere ne demeli adamlar 2 yıldır 1 tane büyük takım görmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bal geçen sezon son 2 top kaldı biri City-Barçanın olduğu gruptu bunlar diğerini buldusimdi bu bayernler psgler chealseler dururken tinercilere gelenlere ne demeli adamlar 2 yıldır 1 tane büyük takım görmedi
Futboldan anlayan iki experts renkdaş.Daha şimdi söyledim arkadaşa "tam Fifa takımı. Ortada 3 tane çift yönlü oyuncu, ilerde 2 hızlı kanat, bi tane de iyi hızda, güçlü forvet" diye.![]()
Bal geçen sezon son 2 top kaldı biri City-Barçanın olduğu gruptu bunlar diğerini buldu
Gruptan çıkıp PSG'yi çekerlerse olacakları hayal bile edemiyorum ??kesinlikle bal,şans zaten 1 tane büyük takım olsa o macın sonunda şenol ve fikonun yüzünü görür gibiyim
bunların gercek ezik yüzleri ortaya cıksın diye isterdim büyük bir takım
Hizli defans yok elinde ama Hummels niye oynamiyor anlamadim. Boateng formsuz falan hadi neyse de Hummels bence bu ikisinden iyi.Ancelotti'nin bu kadar ağır defans hattı ve kanatsız oynaması büyük hata
Eğitim ve denetim şart
Boateng ve Hummels bu ikiliden hızlı değil mi en azından çok daha tecrübeliler. Javi Martinez stoper değil zaten. PSG'de iş yok bence çok mahkûm oynuyorlar kontra yaparak CL kazanılmaz.Hizli defans yok elinde ama Hummels niye oynamiyor anlamadim. Boateng formsuz falan hadi neyse de Hummels bence bu ikisinden iyi.
Kanat oynatmama nedeni de deplasman takimi olmasi bence. Muller ve James daha fazla ileri geri kosarlar diye oynatiyor herhalde.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hummels agir ama bunlardan daha hizlidir herhalde.Boateng ve Hummels bu ikiliden hızlı değil mi en azından çok daha tecrübeliler. Javi Martinez stoper değil zaten. PSG'de iş yok bence çok mahkûm oynuyorlar kontra yaparak CL kazanılmaz.
Eğitim ve denetim şart
Robben bu takım da banko oynar.Hizli defans yok elinde ama Hummels niye oynamiyor anlamadim. Boateng formsuz falan hadi neyse de Hummels bence bu ikisinden iyi.
Kanat oynatmama nedeni de deplasman takimi olmasi bence. Muller ve James daha fazla ileri geri kosarlar diye oynatiyor herhalde.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neuer yokken ve maç deplasmandayken nasıl Bayern'e güvendin be reisSeneye Galatasarayımızın bu kupayı almasını sağlicam. Kime basarsam tersi çıkıyor. Bizim maçlarda hep karşı takıma vericem, ve bu hayattaki olan şansımdan dolayı benim kuponun tutmaması için doğal olarak Galatasaray her maçı alacak.
Beyin bedava
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Neuer yokken ve maç deplasmandayken nasıl Bayern'e güvendin be reis