17/18 B Grubu M:2 | PSG 3-0 Bayern Münih | MS | 27 Eylül

Ancelotti'nin bu kadar ağır defans hattı ve kanatsız oynaması büyük hata

Eğitim ve denetim şart

Bayern topla oynuyor ama boş oynuyor
2fe05df5e4ca9fa5386cd2b69df275aa.jpg

Bal geçen sezon son 2 top kaldı biri City-Barçanın olduğu gruptu bunlar diğerini buldu

kesinlikle bal,şans zaten 1 tane büyük takım olsa o macın sonunda şenol ve fikonun yüzünü görür gibiyim :)

bunların gercek ezik yüzleri ortaya cıksın diye isterdim büyük bir takım

kesinlikle bal,şans zaten 1 tane büyük takım olsa o macın sonunda şenol ve fikonun yüzünü görür gibiyim :)

bunların gercek ezik yüzleri ortaya cıksın diye isterdim büyük bir takım
Gruptan çıkıp PSG'yi çekerlerse olacakları hayal bile edemiyorum ??

Ancelotti'nin bu kadar ağır defans hattı ve kanatsız oynaması büyük hata

Eğitim ve denetim şart
Hizli defans yok elinde ama Hummels niye oynamiyor anlamadim. Boateng formsuz falan hadi neyse de Hummels bence bu ikisinden iyi.

Kanat oynatmama nedeni de deplasman takimi olmasi bence. Muller ve James daha fazla ileri geri kosarlar diye oynatiyor herhalde.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hizli defans yok elinde ama Hummels niye oynamiyor anlamadim. Boateng formsuz falan hadi neyse de Hummels bence bu ikisinden iyi.

Kanat oynatmama nedeni de deplasman takimi olmasi bence. Muller ve James daha fazla ileri geri kosarlar diye oynatiyor herhalde.

Boateng ve Hummels bu ikiliden hızlı değil mi en azından çok daha tecrübeliler. Javi Martinez stoper değil zaten. PSG'de iş yok bence çok mahkûm oynuyorlar kontra yaparak CL kazanılmaz.

Eğitim ve denetim şart

Cavani gol atınca Neymar cekindi kutlamaya gitmeye Mbappe alıp götürdü sarıldı cavani ye Neymar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Boateng ve Hummels bu ikiliden hızlı değil mi en azından çok daha tecrübeliler. Javi Martinez stoper değil zaten. PSG'de iş yok bence çok mahkûm oynuyorlar kontra yaparak CL kazanılmaz.

Eğitim ve denetim şart
Hummels agir ama bunlardan daha hizlidir herhalde.

PSG sasirtti beni ya. Daha baskili oynamalarini beklerdim. Hep boyle oynarlarsa buyuk takimlarla kesin tokezlerler.

İleri atak herşeyden önemli olduğunu görüyoruz. Oyunu Bayern oynadı skor 2-0

Çok yanlış değişiklikler robben ve Ribery dururken kenarda

Psg çok aptallık etti moussa sissoko yaya toure türü bir oyuncu almayarak

Ohaa o nasıl kaçar Neymar

sent via GSC

Seneye Galatasarayımızın bu kupayı almasını sağlicam. Kime basarsam tersi çıkıyor. Bizim maçlarda hep karşı takıma vericem, ve bu hayattaki olan şansımdan dolayı benim kuponun tutmaması için doğal olarak Galatasaray her maçı alacak.
Beyin bedava

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Seneye Galatasarayımızın bu kupayı almasını sağlicam. Kime basarsam tersi çıkıyor. Bizim maçlarda hep karşı takıma vericem, ve bu hayattaki olan şansımdan dolayı benim kuponun tutmaması için doğal olarak Galatasaray her maçı alacak.
Beyin bedava

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Neuer yokken ve maç deplasmandayken nasıl Bayern'e güvendin be reis

Bayern de PSG de kaçırıyor

sent via GSC

Geri
Üst Alt