17/18 C Grubu M:2 | Braga 2-1 Başakşehir | MS | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

bakalım bu sene basak maclarımız nasıl olacak adamlar gecen yıla kadar duman ediyordu

Abdullah avcının değişiklikleri leşti. Rakip salaklık yapmazsa sabaha kadar gol atamaz Belediye. Şimdi ben dedim diye Batdal 30 metreden falan yazar belki, hadi

HTC 10

15 dakika sahalarından çıkmadılar belliydi koyacakları.

Abdullah avcının değişiklikleri leşti. Rakip salaklık yapmazsa sabaha kadar gol atamaz Belediye. Şimdi ben dedim diye Batdal 30 metreden falan yazar belki, hadi

HTC 10
Belliydi. Avcı vasat hoca olarak kalmaya devam edecek. Çapı yurt içine yetiyor sadece.

HTC 10

Başakşehir bitiyor, bitmeyi hakettiler.

Bunların da çapı Avrupa kupalarına yetmiyor.:asd:
Mahmut Batdal Attamah değişikliklerin hiçbiri gerekli değildi. Avcı maçı verdi. Napoleoni ile Kerim'i alacakken batırdı. Gökhan İnler'de iyi çakmış 3 yıllık kontratı, işe yaramaz.

HTC 10

Bana göre Avrupa değil Lig'te de bitecekler. Çok bir tarafları kalkmıştı tinercilerden sonra. Yerinde sonuçlar. Küme düşerler umarım.

Yazık oldu, son 10 dk hariç iyi oynadılar. Adebayor'un yokluğunu feci hissettiler, Mevlüt topçu falan değil. Gökhan'la Elia'da berbat oynadı. Kerim'in Elia'nın yerine girmesi lazımdı. Geçen maçı kazanmaları lazımdı kesinlikle, o maç gruptan çıkamamalarına sebep olacak gibi bir görünüm var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah hoca hamleleriyle maci verdi ve Twitter guzeli Basaksehir hakettigi dususu yasiyor.

Sinan bilgin nerdesin baykuşların çöküş içinde

apo takımları böyle işte 1 sene iyi oynuyorlarsa ertesi yıl düşüşe geçiyorlar bir sonraki sene yine çılgın atarlar. ayrıca kronik avrupa başarısızlığı var abdullahın. konya hocası reşitin avrupa karnesi bu pohpohlanan apo dan çok daha iyi.

Geri
Üst Alt