Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem katılır mısınız. Barcelonanin bu sene toparlanmasinda neymar in gidişi sonrası iniestanin daha çok forma bulması ve sorumluluk almasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Defans kurgusu da daha şerli toplu yeni transferlerle
Yalnız buradaki Messi övgülerini görünce adamın bir süre unutulduğunu farkettim. Messi için çok sıradan bir performans normalde bu. Artık övmeyi dahi bırakmıştık dünyalılar olarak. Biraz sallanınca unutulmuş ve sanki ilk defa yapıyor gibi övülmüş.
Messi'yi izlemek büyük şanstı bizim nesil için.
Yinede, en azından Rakitic yerine bir orta saha lazım. Iniesta idare ediyor ama oda eskisi kadar etkili değil.Bilmem katılır mısınız. Barcelonanin bu sene toparlanmasinda neymar in gidişi sonrası iniestanin daha çok forma bulması ve sorumluluk almasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Defans kurgusu da daha şerli toplu yeni transferlerle
Izleyemedigim her mac icin uzuluyorum valla. Oyle bi herif.Yalnız buradaki Messi övgülerini görünce adamın bir süre unutulduğunu farkettim. Messi için çok sıradan bir performans normalde bu. Artık övmeyi dahi bırakmıştık dünyalılar olarak. Biraz sallanınca unutulmuş ve sanki ilk defa yapıyor gibi övülmüş.
Messi'yi izlemek büyük şanstı bizim nesil için.
Yine hakkını vermek lazım bir tık üstü idiNeymarı Messi oynatıyordu zaten ve bayağı da cömertti penaştıları veriyordu isteyince.
Neymar büyük yetenek olsa da Barca'da önemli işler yapmadı Alexis de onun kadar katkı veriyordu zorlarsak.
Öyle de çok bencildi Barca sistemine göre. Yeteneklerine lafım yok zaten. Bakalım büyük maçlarda ne yapacak PSG'de lig ya da Celtic falan kıstas değil.Yine hakkını vermek lazım bir tık üstü idi
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu anda Bayern bile kıstas olmayabilir, dökülüyorlar. Bence Grup aşamasından sonra, tabi rakibe bağlı, işin rengi ortaya çıkar.Öyle de çok bencildi Barca sistemine göre. Yeteneklerine lafım yok zaten. Bakalım büyük maçlarda ne yapacak PSG'de lig ya da Celtic falan kıstas değil.