17/18 D Grubu M:1 | Barcelona 3-0 Juventus | MS | 12 Eylül | TRT 1

e61a0107825062d4d16cd32156db4b24.jpg

TapaTalK

Bilmem katılır mısınız. Barcelonanin bu sene toparlanmasinda neymar in gidişi sonrası iniestanin daha çok forma bulması ve sorumluluk almasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

Defans kurgusu da daha şerli toplu yeni transferlerle

Neymarın gidişinden sonra tüm topların messide toplanması ve messinin kusursuz oynaması hiç top ezmemesi.

Yalnız buradaki Messi övgülerini görünce adamın bir süre unutulduğunu farkettim. Messi için çok sıradan bir performans normalde bu. Artık övmeyi dahi bırakmıştık dünyalılar olarak. Biraz sallanınca unutulmuş ve sanki ilk defa yapıyor gibi övülmüş.

Messi'yi izlemek büyük şanstı bizim nesil için.

Ne oldu asamoah gruptan mi çıkaracak sizi şerefsiz juventus. Umarım çıkamazsın bu gruptan.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız buradaki Messi övgülerini görünce adamın bir süre unutulduğunu farkettim. Messi için çok sıradan bir performans normalde bu. Artık övmeyi dahi bırakmıştık dünyalılar olarak. Biraz sallanınca unutulmuş ve sanki ilk defa yapıyor gibi övülmüş.

Övmeye doyamıyorum.

Bilmem katılır mısınız. Barcelonanin bu sene toparlanmasinda neymar in gidişi sonrası iniestanin daha çok forma bulması ve sorumluluk almasının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

Defans kurgusu da daha şerli toplu yeni transferlerle
Yinede, en azından Rakitic yerine bir orta saha lazım. Iniesta idare ediyor ama oda eskisi kadar etkili değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Izleyemedigim her mac icin uzuluyorum valla. Oyle bi herif.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neymarı Messi oynatıyordu zaten ve bayağı da cömertti penaştıları veriyordu isteyince.

Neymar büyük yetenek olsa da Barca'da önemli işler yapmadı Alexis de onun kadar katkı veriyordu zorlarsak.

Diğer bir dikkatimi çeken tiki taka ile oyunu geveleyen Barcelona yerine Bayern gibi daha dikine ve hızlı atağa çıkan bir takım şablonu var sahada

Geri
Üst Alt