17/18 G Grubu M:1 | Porto 1-3 Beşiktaş | MS | 13 Eylül | Tivibu Spor 2

Porto'yu bilsem bi yorumda bulunabilirim ama hiç bilmiyorum. Yalnız enerji seviyesini bi kenara koyarsak Porto pek tehlike yaratamıyor. O da yetmezmiş gibi Beşiktaş'ın oynamasına çok fazla izin veriyorlar. Her sonuca açık maç. BJK akıllı oynarsa alır maçı.

Portonun pozisyon bulması 3 pasa bakıyor. Çok tatlı çıkıyorlar aslında. Bakalım :)

Dostlar bir ricada bulunacağım. Diğer maçları bu başlıkta konuşmazsak sevinirim. :D Skorlara bakmadan özet seyredeceğim maçlar bittikten yarım saat sonra.
Anlayışınız işin tşk. :D

porto her türlü atar. ben bu kadar iyi oynadıklarını bilmiyordum. cok saglam hücum ediyorlar. babel, quaresma, atiba bu temponun oyuncuları degil. ikinci devre adriano da biter.

Son düzenleme:
canlıdan 3-3 skora üçbeş bişe atalım tostlar.

Porto defans yapabilse iyiydi hücumu çok rahat yapıyolar şuan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan herifler CL de iki senedir AL grubu kalitesinde kura çekiyorlar. Bu nasıl bir kura şansıdır arkadaş? El alem gider Benfica - Napoli veya Porto - Monaco çeker, biz de gideriz Real - Juve veya Dortmund - Arsenal çekeriz.

porto hücumda eziyo beşiktaşı,istedikleri gibi geliyolar

canlı oynayan varsa hic düsünmeden porto'ya bassın. mac her türlü döner.

Gruba bak anasını satayım,hayatımda gördüğüm en rezil şampiyonlar ligi grubu. Tinerciler şurdan çıkarsa real madridli psgli gruptan çıkmış gibi bir tarafları kalkar artık.

Geri
Üst Alt