- 26 Eylül 2012
- 122.109
- 72.719
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmesine hiç üzülmedim.Burdayken çok aptalca oynadi.Sonradan Marcelo performansı gösterse bile üzülecek bisey yok.Tellesin nesini beğendiniz? Aynı Telles, bir gram ilerleme yok.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu Porto bizim ligde hemen hemen tüm takımları yener. Gerisini siz düşünün. bjk iyi takım maalesef. Ligimiz in üstünde yani baya. Hiç laga Luga ya gerek yok.
Şu Porto bizim ligde hemen hemen tüm takımları yener. Gerisini siz düşünün. bjk iyi takım maalesef. Ligimiz in üstünde yani baya. Hiç laga Luga ya gerek yok.
Şenol ve Fiko işbirliği başımıza sorun çıkartır
adamlar porto deplasmanında 2-1 önde sağ ve sol kanatta forvet orjinli oyuncu ve ortada forvetten farkı olmayan talisca ile oynuyorlardı. biz porto deplasmanında 2-1 önde olsak tudor büyük ihtimal 3 tane stoper alıp takımı kalenin önüne dizerdi ve 20 korner sonunda golü yerdik
ben bunu uzun süre önce kabullendim. tinercilere imza attığı gün içim cız etti şansımıza hamza dallaması o gün başımızdaydı. şenolsuz bjk yine menemen zamanlarına döner şenol bunları ayakta tutuyorŞenol ligin açık ara en iyi antrenörü bu adamın kötü futbol oynattığı bi takım hatırlamıyorum.milli takım-trabzon-bursa-bjk hepsine çatır çatır top oynattı.
Bedava gelmesine itirazım olmaz Lato' nun yedeği olarak da cilalayıp satma derdinde Porto tüccarları...Edebileceği en yüksek bedelle okutmuşuz; Allah yolunu açık etsin...Bu zorlu gecenin ardında Telles'i yuvasına davet edelim.
Net. İlk 20-25 dakka BJK çok saçma top kaybetti kendi sahalarında, onları bile değerlendiremediler. Beşiktaş'ın kontraya çıkmasına çok izin verdiler, adamlara bildiğin alan verdiler kullansınlar diye. Çok salakça oynadı Porto.Deplasman takımı için gerektiği gibi oynadılar ama buna rağmen Porto bir çok kez çok kolay geldi. Ancak çok telaşlı davrandılar, bir çok tehlikeli olabilecek pozisyonu son paslarda mahvettiler. Yinede fena pozisyonlar bulmadılar. Bugün Beşiktaşın karşısında daha sakin bir takım olsaydı skor farklı olurdu.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim ligde şu anda pek sağlam takım yok, biraz karşılaştırma terazisiz olmuş. Bugün Porto Beşiktaşı yenebilirdi, biraz daha sakin olsalardı. Adamlar bir çok kez çok kolay geldiler ama son paslarda çok telaşlı davrandılar. Mesela sağ bekleri, hem telaşlıydı hemde belli çok yetenekli biri değil. Bir çok pozisyonun içindeydi, bir tanesi dışında hepsini mahvetti.Şu Porto bizim ligde hemen hemen tüm takımları yener. Gerisini siz düşünün. bjk iyi takım maalesef. Ligimiz in üstünde yani baya. Hiç laga Luga ya gerek yok.
Ne yazik ki dogruymus
O zaman kara kartal deplasman galibiyeti ile baslayacak
Kargalara Portekiz deplasman degil
Pepe-Q7 faktoruyle maci alirlar