17/18 G Grubu M:1 | Porto 1-3 Beşiktaş | MS | 13 Eylül | Tivibu Spor 2

Tudor olsa maç 2-2 veya 3-2 biterdi. Negredo ve Medel baskıyı kırmak için aldı ve başarılı oldu. Bizimki olsa direk Necip'i alıp 10 adam kapanırdı. Sonra kornerden saçma bir gol yeyip beraberliğe razı olurduk, rakip fırsat bulursa 3'ü atardı. Maalesef gerçek bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

grupta ciddi büyük bir takımın olmaması kötü cünkü bjk gibi sonradan görmelerin kıcını kaldırabiliyor

tuhaf bi yorum olmuş.bjknin kaltesi iyi de porto bildiğin kötü bi takım şu an.
Porto takımı iyi takım bence. Eksikleri var ama iyiler. Çok iyi değiler ama ligimizde çoğu takımı madara ederler hızlı oyunları ile. Aboubakar olsaydı bu maçta farklı olurdu bence.

Ha bide cassilas baya kötü günündeydi.

Bu gruptan çıkarlar artık herhalde. Porto maçlarının böyle olacağı geçen seneki Benfica maçlarından belliydi. Herifler zaten kura çekildiği anda bu gruptan çıktılar bence. Ha bu gruptan bile çıkamazlarsa bir daha CL'ye falan gitmesinler zaten.

Biz de gidelim Antalya gibi deplasmanlarda Selçuklarla melçuklarla oynamaya çalışıp puan bırakalım.

Porto'yu daha önce izlemiştim kötü takımdı ama bu kadar kötü oynayacaklarını tahmin etmiyordum. En fazla 3. olurlar, Porto mucizeyle toparlanmazsa galibiyet göremeden sonuncu olabilir.

fikoda sıkıntı yok tonla borcla aldıgı bjknini su anda borcları aynı seviyede sayıyor

ama ticaretten iyi anlıyor cenesi iyi laf yapıyor şenolu o koltukta tutmak icin dünyanın öbür ucundan karı bile getirebilir o derecede götü korkuyor yani

Zamanında bizim yaptığımız gibi başarı getiren adamı kovmuyor köftehor

Bunu yapmadığı sürece başarılı olabilir, ne zaman şenol'la sidik yarışına girerse başarı kaybolur.

Anladik tamam senol Gunes hocalik dersi verdi diyorsunuz eyvallah ta adam medel'i aliyor oyuna yedek kulubesinde oldugu icin Bunu da unutmamak lazim

Genis kadronun avantajlari

Şu Porto bizim ligde hemen hemen tüm takımları yener. Gerisini siz düşünün. bjk iyi takım maalesef. Ligimiz in üstünde yani baya. Hiç laga Luga ya gerek yok.

portekiz ligi öldü bitti diyecegimiz konuma geldi neredeyse. sporting disinda 2 büyük takim bu sene transfer yapmadi. ciddi borclari oldugu söyleniyor. en kirli kulüpler bu portekizlilerdir zaten menajerlere bunlardan fazla para ödeyen yoktur. bukadar transfer geliri elde edip de ekonomik durumu bukadar kötü olan baska takim yoktur. nitekim sporting disinda portekizin porto ve benfica ile 2 büyük takimi maclarini kaybetti.

Napıp edip Şenol'u ayırtmak gerek gelecek sene için. Çirkef ve zırlak falan ama hocalığını beğeniyorum. Keşke gelse

Yalnız Ertem Şener ilk defa haklı çıktı iddia da kıyamet mi kopacak acaba.

sent via GSC

Başakşehir ve Beşiktaş çok iyi durumdalar açıkçası Avrupada bu seviyede oynamak çok önemli,Bu ikisini geçse geçsede biz geçeriz kadro kalitesi ve şu anki enerji ile

Telles'i beğendim ben şahsen. Porto'nun etkili birkaç elemanından biriydi. Geliştirmiş kendini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Net. İlk 20-25 dakka BJK çok saçma top kaybetti kendi sahalarında, onları bile değerlendiremediler. Beşiktaş'ın kontraya çıkmasına çok izin verdiler, adamlara bildiğin alan verdiler kullansınlar diye. Çok salakça oynadı Porto.
Katılıyorum ve hem ilk yarının son 10-15 dakikası, hemde ikinci yarının son 10-15 dakikası pilleri bitti. Birde bu maçta yine görüldü bek pozisyonlarının ne denli önemli olduğu. Özellikle sağ bek oyuncuları, bir çok pozisyonu mahvetti, hem telaşı hemde belli kısıtlı yeteneği yüzünden. Yine keza Telles öyle, bir fark göremedim aynı Telles. Bir tek Brahimi, birde isimlerini hatırladığım bir iki oyuncuları var biraz yetenekli olan. Bunların dışında oyuncuları ahım şahım değil ama buna rağmen beşiktaşın defansif açıdan bir çok açığı olduğunu gösterdiler. Brahimi demişken, Talisca falan bilmem ama Futbolcu dediğin işte böyle olur, muhteşem bir oyuncu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor hocam olsa 60da babeli çıkartıp selçuku sokardı. Hocam benim ya.

Galatasaray, Fener, Beşiktaş seviyesi için CL'de deplasman galibiyeti bulunmaz nimet.

Biz Cl'de açık ara en başarılı Türk ekibiyiz ama bizim bile hatırladığım kadarıyla 6 deplasman galibiyetimiz var. Düşünün ne kadar değerli olduğunu.

Buna rağmen Beşiktaş geçen sene elde ettiği Napoli galibiyetini çöpe attı. Evde maç kazamamanın bedeli ağır oldu.

Bakalım bu seneki iyi başlangıçlarının neticesini alabilecekler mi

Anladik tamam senol Gunes hocalik dersi verdi diyorsunuz eyvallah ta adam medel'i aliyor oyuna yedek kulubesinde oldugu icin Bunu da unutmamak lazim

Genis kadronun avantajlari

O anda Oğuzhan'ı çıkarmazdı 10 hocanın 9'u. Hele Quaresma yerine Negredo'yu 2-1 öndeyken alması ayrıca bir başarılı hamle idi. Terim ve Mourinho da zaman zaman böyle işler yapardı ve şaşırtırdı rakibi. İyi hoca farkı malesef.

O anda Oğuzhan'ı çıkarmazdı 10 hocanın 9'u. Hele Quaresma yerine Negredo'yu 2-1 öndeyken alması ayrıca bir başarılı hamle idi. Terim ve Mourinho da zaman zaman böyle işler yapardı ve şaşırtırdı rakibi. İyi hoca farkı malesef.

Riskli bir hamle yapti ve tuttu

Mac berabere veya porto lehine bitmis olsa Oguzhan-medel degisikligi tartisilacakti mesela

stock-photo-a-con-man-smelling-his-loot-126537926.jpg
Yalnız benim fikrim Pepe yanlış transfer. Bakmayın bir gol yediklerine, beşiktaşın defansı hiç iyi değil. Porto çok kolay geldi, hemde bir çok kez. Biraz daha sakin olup son pasları daha iyi yapsalar durum farklı olurdu. Pepe defansta çok ağar kalıyor, şu anda Maiconun yerine Pepe deseler kabul etmem.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

portekiz ligi öldü bitti diyecegimiz konuma geldi neredeyse. sporting disinda 2 büyük takim bu sene transfer yapmadi. ciddi borclari oldugu söyleniyor. en kirli kulüpler bu portekizlilerdir zaten menajerlere bunlardan fazla para ödeyen yoktur. bukadar transfer geliri elde edip de ekonomik durumu bukadar kötü olan baska takim yoktur. nitekim sporting disinda portekizin porto ve benfica ile 2 büyük takimi maclarini kaybetti.
Ben bizim ligimiz ile kıyaslıyorum.
Sporting iyi baya bu sene ama Porto bu Sporting ile yarışır bu sene yine. Borç demişsin de bizim ligde de bütün kulüpler hemen hemen aynı durumda

İki lig arasında ucurum yok kalite anlamında ama bizim lig ortalama olarak bir tık üstün olabilir artık. Porto yu bizim lige koy şampiyonluğa net oynar mı? Bence oynar ve bjk ibb fener ve bize karşı pek bir takımada puan kaybı yaşamaz.

Geri
Üst Alt