17/18 G Grubu M:1 | Porto 1-3 Beşiktaş | MS | 13 Eylül | Tivibu Spor 2

Hem gruplarinda kiev gibi bir takim da yok diyerek mevcutlarin gecen senekilerden daha iyi oldugunu soyluyor , sonra onlardan birine karsi alinmis deplasman galibiyetini kucultuyorsun

ama sirf sen degil tum forum yapiyor bunu . adamlar 3 puani , cuvalla parayi , grupta ilk 3 sansini ,bir cok seyi elde ettiler , hala neden bayern cikmadiyi konusuyoruz .. cikmadi iste ,biz de braga ve cluj ile ayni gruba dustuk

kiev neyse bize de astana geldi ..

porto onu atsaydi otekini kacirmasaydi derken , o zaman kiev macinda da hakem onu calmasa , abubakar kirmizi gormese deriz sonu olmaz bu isin

sinyor terimin dedigi gibi resultante importante maclari bunlar , cunku zaten topu topu 6 mac var , buna galibiyetle baslamak baya bir yolu yarilamak oluyor
Bak Sinan, yazılanı okuyup anlaman gerekiyor. Deplasman galibiyeti nasıl kazanılmış ise kazanılmış olsun, altın değerindedir. Hatta ve hatta beraberlik bile çok önemlidir. Ben Galibiyeti küçümsemiyorum, aynen bunu beraberlik dışında bir önceki mesajımda böyle yazdım. Diğer yazdıklarım, beşiktaşın bugün oynadığı oyun ile ilgili. Yine şansları çok ama çok yaver gitti, beklediğimden kötü olan Porto bile çok kolay geldi ve defansif olarak zor anlar yaşattı. Yine ofansif olarak Beşiktaş mesela geçen sezon daha iyi oynuyordu, bu akşam attıkları ilk gol ve son goldeki organizasyon dışında ofansif olarak bişey yapmadılar. Son goldeki organizasyon ise rakibin geride oldukları için aşırı yüklenmesi sebebi ile oyundan düşmesi ile oluştu, sekseninci dakikaya kadar beşiktaş sahasından çıkamıyordu. Bunların ışığında dediğim gruptaki diğer iki takıma karşı bu oyun ile çok zorlanırlar ve şans herzaman yanlarında olmayabilir. Kiev konusu ise tamamen grubun oluşumu ile ilgili, bu akşam ki galibiyet ile alakası yok. Bu sene Kievin yerine Leipzig var ve geçen sezona göre daha kötü oynayan beşiktaş için, Leipzige karşı İstanbul'da oynanacak olan maç bile kieve karşı olduğundan zor geçebilir. Toparlayacak olursam, galibiyeti ben kötülemedim, aksine senin yine beşiktaş damarların kabarmış gibi duruyor. Bunuda lütfen bir sataşma olarak algılama çünkü bir önceki mesajımda galibiyet hakkında yazdıklarım net ve senin Terimin ağzından yazdıkların ile bire bir uyuşurken, bana böyle beşiktaşı el pençe koruyan bir mesaj atmandan kaynaklı bir anekdot. Şimdi mesajına tekrar baktım ve Kiev ile Astana karşılaştırmanı gördüm. Lütfen beşiktaş damarın kabarmış vaziyette bana cevaben mesajlar yazma. Kiev iyi bir takım değil ama Astana ile karşılaştırmak, lütfen biraz daha ayaklar yere sağlam bassın.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Karakartal grubun lideri olacaktir

Ikincilerden Bayern'le eslesecektir

Iste asil eglence o zaman baslayacaktir

Bak Sinan, yazılanı okuyup anlaman gerekiyor. Deplasman galibiyeti nasıl kazanılmış ise kazanılmış olsun, altın değerindedir. Hatta ve hatta beraberlik bile çok önemlidir. Ben Galibiyeti küçümsemiyorum, aynen bunu beraberlik dışında bir önceki mesajımda böyle yazdım. Diğer yazdıklarım, beşiktaşın bugün oynadığı oyun ile ilgili. Yine şansları çok ama çok yaver gitti, beklediğimden kötü olan Porto bile çok kolay geldi ve defansif olarak zor anlar yaşattı. Yine ofansif olarak Beşiktaş mesela geçen sezon daha iyi oynuyordu, bu akşam attıkları ilk gol ve son goldeki organizasyon dışında ofansif olarak bişey yapmadılar. Son goldeki organizasyon ise rakibin geride oldukları için aşırı yüklenmesi sebebi ile oyundan düşmesi ile oluştu, sekseninci dakikaya kadar beşiktaş sahasından çıkamıyordu. Bunların ışığında dediğim gruptaki diğer iki takıma karşı bu oyun ile çok zorlanırlar ve şans herzaman yanlarında olmayabilir. Kiev konusu ise tamamen grubun oluşumu ile ilgili, bu akşam ki galibiyet ile alakası yok. Bu sene Kievin yerine Leipzig var ve geçen sezona göre daha kötü oynayan beşiktaş için, Leipzige karşı İstanbul'da oynanacak olan maç bile kieve karşı olduğundan zor geçebilir. Toparlayacak olursam, galibiyeti ben kötülemedim, aksine senin yine beşiktaş damarların kabarmış gibi duruyor. Bunuda lütfen bir sataşma olarak algılama çünkü bir önceki mesajımda galibiyet hakkında yazdıklarım net ve senin Terimin ağzından yazdıkların ile bire bir uyuşurken, bana böyle beşiktaşı el pençe koruyan bir mesaj atmandan kaynaklı bir anekdot.

Peki tahmin usulu konusalim , su an tek caremiz o , zamani ileri alamiyoruz

leipzig de sanirim son kategoriden cekilmesi sanssizlik olan bir rakip , onu da yenip 6 puan yaparlarsa gorusun degisir mi ?

Yabancı sınırı geri gelmesin, bizim orta sınıf takımlar portekizli muadillerini katlar.

Halamin biyiklari hesabi bu... Elbette ki gecebilir, bu oyunun merkezinde para önemli. Portekizin orta sinif takimlarinda para hic yok. Ama liglerinde bukadar ezilmelerinin bir sebebi de, Portekizin Altin kulüplerinin, süperliin baba kulüplerine nazaran cok daha güclü olmasi. Bunu sonuc anlaminda, ülkelerin kac puan topladigi hesap da ortaya koyuyor.

Gecen sene neapel icinde nekadar les deniliyordu, 90 puan topladilar neredeyse italyada. Mac öncesinde porto öyle böyle carpar deyip, bjk 3:1 kazaninca, nekadar les, vasat takim demenin argumentativ zemini yok.
Orta siniflarini kimin ile kiyasladigina bagli. Portkeizin anadolu takimlari nekadar les diyorsan, türkiyenin anadolu kulüpleri bir okadar daha lestir.

Onu maç öncesi çarpar eder diyenlere söylersin, ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim. Bundan 10 gün falan önce en zayıf halka Porto demiştim, bugün zor da olsa tek farklı porto galibiyeti bekliyordum ama abubakar hakikaten önemliymiş adamlar için, izlediğim maçlarda 11'de idi.

Peki tahmin usulu konusalim , su an tek caremiz o , zamani ileri alamiyoruz

leipzig de sanirim son kategoriden cekilmesi sanssizlik olan bir rakip , onu da yenip 6 puan yaparlarsa gorusun degisir mi ?
Ben Leipzigi, özellikle İstanbul'da yendmezler demiyorum. Benim dediğim beşiktaşın geçen seneki oyunu daha iyiydi, bu akşam şanslarını geçtim, Porto biraz daha sakin olsaydı iki net pozisyondan fazlasını bulurdu, adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler. Bu oyun ile, benim son dönemde izlediğim Leipzige karşı içerde ve dışarıda zorlanabilirler. Ancak Futbolda günlük performans ve şansda bir faktör, bu yüzden yenemezler diye iddialı konuşamam. Sadece dediğim beşiktaş kazandı ama bu yanıltmasın, özellikle defansları SOS veriyor, Pepe tam bir bomba.

Yahu Porto'nun forvetinde zaten 25 yaşında Guimares'ten transfer ettikleri 2 tane eleman var, bunlar harbiden oyuncu satarken almayı unutmuşlar galiba.

Onu maç öncesi çarpar eder diyenlere söylersin, ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim. Bundan 10 gün falan önce en zayıf halka Porto demiştim, bugün zor da olsa tek farklı porto galibiyeti bekliyordum ama abubakar hakikaten önemliymiş adamlar için, izlediğim maçlarda 11'de idi.

Ben bunu direk sana nazaran yazmadim ki zaten. Ama Porto burada müthis bir takim olsa, bjkye 3:1 mac verdikten sonra, bunun burada mac sonunda yazilacagini zannetmiyorum. Cok klasik bunlar.

Napoli maclari bunun en iyi örnegi. Hayvan gibi takim resmen, gecen sene burada madara edildi bjkye kaybetti diye. Bjk yarin yine 6 tane yiyebilir, grubun diger takimlarindan birinden, ama adamlar iki yildir avrupanin gayet güclü kulüpleri ile esit seviyede oynamayi beceriyorlar cogu maclarda. Gruplardan cikarlar, cikmazlar, yine ayri bir durum. Oraya sans da gerekiyor biraz.

Gecen sene neapel icinde nekadar les deniliyordu, 90 puan topladilar neredeyse italyada. Mac öncesinde porto öyle böyle carpar deyip, bjk 3:1 kazaninca, nekadar les, vasat takim demenin argumentativ zemini yok.
Orta siniflarini kimin ile kiyasladigina bagli. Portkeizin anadolu takimlari nekadar les diyorsan, türkiyenin anadolu kulüpleri bir okadar daha lestir.
Tartışmanda yeni bir cephe açmak istemiyorum. Sadece Napoliye karşı oynadıkları iki maçıda izlediğim için belirtmek istedim, iki maçta da Beşiktaş çok zor anlar yaşadı. Bazen işte günlük performans ve şans çok etkili olabiliyor.

Ben bunu direk sana nazaran yazmadim ki zaten. Ama Porto burada müthis bir takim olsa, bjkye 3:1 mac verdikten sonra, bunun burada mac sonunda yazilacagini zannetmiyorum. Cok klasik bunlar.

Napoli maclari bunun en iyi örnegi. Hayvan gibi takim resmen, gecen sene burada madara edildi bjkye kaybetti diye. Bjk yarin yine 6 tane yiyebilir, grubun diger takimlarindan birinden, ama adamlar iki yildir avrupanin gayet güclü kulüpleri ile esit seviyede oynamayi beceriyorlar cogu maclarda. Gruplardan cikarlar, cikmazlar, yine ayri bir durum. Oraya sans da gerekiyor biraz.

Aslinda senin dedigini amuda kaldirip sorayim

Bugun Porto 1-3 GS olsaydi , burada herkes casillasin , portonun ne kadar zayif ,bitik vs oldugunu mu konusur dururdu mesela ?

Halamin biyiklari hesabi bu... Elbette ki gecebilir, bu oyunun merkezinde para önemli. Portekizin orta sinif takimlarinda para hic yok. Ama liglerinde bukadar ezilmelerinin bir sebebi de, Portekizin Altin kulüplerinin, süperliin baba kulüplerine nazaran cok daha güclü olmasi. Bunu sonuc anlaminda, ülkelerin kac puan topladigi hesap da ortaya koyuyor.

Latin amerika ile avrupa arasında köprü olan kulüpler sebebiyle arada büyük fark var doğru. Portekizin elit kulüplerini işin içine sokmadım dikkat ettiysen, onların bizden üst seviye kulüp oldukları aşikar, ülke adına puan toplayanlarda o kulüpler... Da ne alakası var konumuzla ?

Tartışmanda yeni bir cephe açmak istemiyorum. Sadece Napoliye karşı oynadıkları iki maçıda izlediğim için belirtmek istedim, iki maçta da Beşiktaş çok zor anlar yaşadı. Bazen işte günlük performans ve şans çok etkili olabiliyor.

Yasarsin tabi, kendisinden 2-3 seviye güclü bir rakip ile oynuyorsun. Kolay olacak degil. Ama bu tip takimlara karsi daha iyi oynayip, yine kaybedebilme ihtimalin de yüksek. Ama kazanman icin elbette iyi bir performans göstermen lazim.

Seviye farki diye bir olay var. Biz Real Madrid´i oyunsal anlamda ilk yarida marizledik, sonra mac 6:1 bitti.

Bugun Porto 1-3 GS olsaydi , burada herkes casillasin , portonun ne kadar zayif ,bitik vs oldugunu mu konusur dururdu mesela ?
Bir coşku olurdu orası kesin ama bizim defans böyle olsaydı yine yazardım. Sonuçta biz tarafız, bunu da tartıya katman gerek, tabiki yorumların hiç birisi yüzde yüz objektif değil. Mesela seninde beşiktaş için yaptığın yorumlar objektif değil, beşiktaşın şu maçı şansının büyük yardımı ile kazandığını görmek bu kadar zor olmasa gerek.

Tabiki hayır. Koyduk eğleniyoruz tadında takılırdık, çünkü gönül verdiğimiz kulüp kazanmış dünyayı toz pembe görürdük, gruptan kesin olarak çıktık derdik... Tıpkı şu anki beşiktaşlılar gibi. Ama biz beşiktaşlı değiliz işte senin de anlamadığın bu Sinan :D

Yasarsin tabi, kendisinden 2-3 seviye güclü bir rakip ile oynuyorsun. Kolay olacak degil. Ama bu tip takimlara karsi daha iyi oynayip, yine kaybedebilme ihtimalin de yüksek. Ama kazanman icin elbette iyi bir performans göstermen lazim.

Seviye farki diye bir olay var. Biz Real Madrid´i oyunsal anlamda ilk yarida marizledik, sonra mac 6:1 bitti.
Napoli ile seviye farkı tabiki var ama yinede, geçen sezon ve bu sezonki gruplar çıkılması zor gruplar değil. Heleki yeni torba sistemini göz önünde bulundurursak.

Neyse ben yatıyorum ya koyim beşiktaşa işim gücüm yok bunların maçını mı konuşacam.

Besiktas'in deplasmanda kazandigi Napoli maci tarihi fark olacakken Besiktas kazandi. Napoli neler kacirdi neler. Besiktas buldugunu atinca kazanmisti.

Bu maç ölçüm için yeterli değil, leipzig gibi dinamik bir takım ile oynasınlar sonra yorumlarız.

Tabiki hayır. Koyduk eğleniyoruz tadında takılırdık, çünkü gönül verdiğimiz kulüp kazanmış dünyayı toz pembe görürdük, gruptan kesin olarak çıktık derdik... Tıpkı şu anki beşiktaşlılar gibi. Ama biz beşiktaşlı değiliz işte senin de anlamadığın bu Sinan :D

Bende kosulsuz ,sartsiz surtsuz ve net bir objektiflik vardir , hic bir yorum ya da davranisimda duygulara yer yoktur , sirf mantik ile ele alirim olaylari .. o yuzden bjk de kazansa basaksehir de farketmez benim icin analiz yaparken

dogru neyse odur , porto rezilse kim yenerse yensin rezildir , porto yu yenmek basariysa kim yenerse yensin basaridir , takima gore degismez dusuncelerim

Geri
Üst Alt