Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Bak Sinan, yazılanı okuyup anlaman gerekiyor. Deplasman galibiyeti nasıl kazanılmış ise kazanılmış olsun, altın değerindedir. Hatta ve hatta beraberlik bile çok önemlidir. Ben Galibiyeti küçümsemiyorum, aynen bunu beraberlik dışında bir önceki mesajımda böyle yazdım. Diğer yazdıklarım, beşiktaşın bugün oynadığı oyun ile ilgili. Yine şansları çok ama çok yaver gitti, beklediğimden kötü olan Porto bile çok kolay geldi ve defansif olarak zor anlar yaşattı. Yine ofansif olarak Beşiktaş mesela geçen sezon daha iyi oynuyordu, bu akşam attıkları ilk gol ve son goldeki organizasyon dışında ofansif olarak bişey yapmadılar. Son goldeki organizasyon ise rakibin geride oldukları için aşırı yüklenmesi sebebi ile oyundan düşmesi ile oluştu, sekseninci dakikaya kadar beşiktaş sahasından çıkamıyordu. Bunların ışığında dediğim gruptaki diğer iki takıma karşı bu oyun ile çok zorlanırlar ve şans herzaman yanlarında olmayabilir. Kiev konusu ise tamamen grubun oluşumu ile ilgili, bu akşam ki galibiyet ile alakası yok. Bu sene Kievin yerine Leipzig var ve geçen sezona göre daha kötü oynayan beşiktaş için, Leipzige karşı İstanbul'da oynanacak olan maç bile kieve karşı olduğundan zor geçebilir. Toparlayacak olursam, galibiyeti ben kötülemedim, aksine senin yine beşiktaş damarların kabarmış gibi duruyor. Bunuda lütfen bir sataşma olarak algılama çünkü bir önceki mesajımda galibiyet hakkında yazdıklarım net ve senin Terimin ağzından yazdıkların ile bire bir uyuşurken, bana böyle beşiktaşı el pençe koruyan bir mesaj atmandan kaynaklı bir anekdot. Şimdi mesajına tekrar baktım ve Kiev ile Astana karşılaştırmanı gördüm. Lütfen beşiktaş damarın kabarmış vaziyette bana cevaben mesajlar yazma. Kiev iyi bir takım değil ama Astana ile karşılaştırmak, lütfen biraz daha ayaklar yere sağlam bassın.Hem gruplarinda kiev gibi bir takim da yok diyerek mevcutlarin gecen senekilerden daha iyi oldugunu soyluyor , sonra onlardan birine karsi alinmis deplasman galibiyetini kucultuyorsun
ama sirf sen degil tum forum yapiyor bunu . adamlar 3 puani , cuvalla parayi , grupta ilk 3 sansini ,bir cok seyi elde ettiler , hala neden bayern cikmadiyi konusuyoruz .. cikmadi iste ,biz de braga ve cluj ile ayni gruba dustuk
kiev neyse bize de astana geldi ..
porto onu atsaydi otekini kacirmasaydi derken , o zaman kiev macinda da hakem onu calmasa , abubakar kirmizi gormese deriz sonu olmaz bu isin
sinyor terimin dedigi gibi resultante importante maclari bunlar , cunku zaten topu topu 6 mac var , buna galibiyetle baslamak baya bir yolu yarilamak oluyor
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son düzenleme: