17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Siir gibi bir orta saha oyuncusu

pasi verdi ceza alaninda kafayla bitirdi

Hem de CL seviyesinde . muthis
Evet ya, orta sahadan çok zor bir pas verdi, böyle üç rakip arasından bıraktı sonra gitti uyuyan bir defans oyuncusuna karşı çok zor pozisyonda kafa vuruşu ile gol attı. Çok zor bir pozisyondu bu sefer sana hak veriyorum. Bunun dışında sahada olmaması, tüm Beşiktaşın ilk 15 dakika sonrası oyundan kaybolması falan bence övmeye engel değil. Gerçekten maçları nasıl izliyorsunuz anlamak güç. Kötü olan Leipzig bile 30 dakika nerede ise hiç sahalarından çıkarmadı beşiktaşı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Cok enteresan bir akşam oluyor. Şu boktan takımda Bruma nasıl yedek? Yeni yetme spor gibi hiç tecrübeli topçu yok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Öyle dedi. Tiner kafası herhalde. Anlamıyorum ben bunları. Sonradan görme gibiler çok komik oluyor :D
Arena'da Manu, Juve ve Real'i yendik. Benficayı, Kopenhag'ı falan saymıyorum :D Ali Sami Yen'i hiç söylemiyorum zaten adamların kafası pırıl pırıl yav

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 yaşında stoper velet kendi takımından çok Beşiktaşlı oyunculara pas attı

Beşiktaş beklediğimden daha iyi;
Leipzig daha kötü oynadı.

BJK Leipzige resmen top göstermedi ve nefes aldırmadı.

~ Haydaaaaaaaaa ~

Su bal ve hakemler niye bizim Avrupa maclarina denk gelmez?

bjk iyi hoş da leipzig defansı inanılmaz kötü.hayretlerdeyim.bu kadar kötü beklemiyodum lepzigi.ligde kötü gidiyo diyolardı dogruymuş.o çok övülen hücum hattı ise lepzigin inanılmaz dagınık ve kötü şu an.wermer cıktı bi de oyundan.forvetsiz oynuyolar bildiğin.

Son düzenleme:
Şöyle Alman takımı böyle alman takımı diyenleri utandırdı Beşiktaş.

Upamecano-Orban stoperleri bulabileceğiniz en kazma ikilidir

Ilsanker-Demme-Klostermann gibi adamların geçen sene bile bir önemi yoktu.

Transfermarkt piyasa değeri olarak şişiriyor kendi takımlarını falan.

HTC 10

Talisca muazzam bir oyuncu, tartışmasız. Pek yakın vakte kadar bu herifin sadece sutunun iyi olduğunu söyleyenler/yazanlar vardı. Neyse ki son senesi.

Son düzenleme:
Bjk belki deplasmanda Monacoya takılır.

bu lepzig brumayı oynatmıyor şimdi ha bu kepalzold takım brumayı oynatmama hakkına sahipmiş gülmem geldi

2 orta 2 dokunus ve gol
Ben pek bisey gormedim

6811374a577fad06772b64be7f75971d.jpg

Genç ve heyecanlı bi takıma karşı seyirci ve fizik güçleriyle mücadeleleri ezerek alıyorla . Ben buna iyi oyun derim. Liepzig de çöp bi takım değil , ne oynamasını bekliyorsunuz beşşektaşın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu muymuş almanya ikincisi? Çoluk çombalak bunlar, bildiğin atmosferin altında ezildiler. İzlediğim iki maçla zerre alakaları yok, deneyim önemli bir şey hakikaten.

Geri
Üst Alt