17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Ilk yarı yorumlarini aç oku
Talisca ya maradona diyen vardı
Tiksindim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk yarı izlemedım,ama taliscaya 20 degil 10 milyon dahi vermez kimse cünkü bu adam gol atıyor kabul ama onun dısında ne asist özelligi var ne press ne takıma yardımı

bizim ligler icin iyi adam anca

Mesela brumanin satis karari alindiginda cilginca bunu elestirenlerden cok degil 3-4 tanesi gelsin desin ki "biz elestirdik brumayi satanlari ama sozlesmesi bitmesine bir sezon kala 15 milyon euro ya satilmasi hakkaten mantikliymis"

ama yok . Onu derse 3 ay once dedigini haksiz cikarmis olacak ya , demez .

Demin de dedim , mesela mac oncesi skorlar hep 1-3 , 2-4 , leipzig acimaz dagitir eder .. simdi ise koy takimi , bunlar almanyada 2 inci olduysak biz olsak da 2 inci oluruz , basaksehir 2 macta da leipzig i perisan eder gibi hakkaten antu kivaminda screenshot luk sacmaliklar
Yanildigin ve bilmedigin konu şu
Bunlar geçen sezonki performansı yüzünden burdalar
Geçen sezonki leizinp ile monaco neler yapardı bunlara
Ki ikinci yarı ezdiler beşiktaşı
Kimse 2 0 maç muhabbetine girmesin
Vasat takımlar bu kadar baskı yer vasat olmasada real falan ezer anca ıyi takımları
Bu derece

6 net pozisyonun yanı sıra,verilmeyen paslar,çekilen saçma şutlar.hani birini sayalım....?2.yarı bjkyi .....otosuna soktular işte.herkes cok pozisyon kacırdı diye yorum yapıyor.demekki cogunluk farklı bi maç izlemiş.

6 tane net gol pozisyonu hangileri ? net pozisyon var diyorsun .. sonlara doğru direkten auta çıkan bir top var.. onu belki sayabiliriz, onun haicinde diğer net gol pozisyonlarını söylersen belki hatırlarım ama benim aklıma gelmiyor.. ilk yarıda ofsayt yüzünden verilmeyen bir golleri var, belki bir de o olabilir.. ama şunu söyleyeyim, leipzig asla bu seviyenin bir takımı gibi oynamadı bugün.. rakibi kapatmakla iş bitmiyor, futbolda önemli olan golü bulmaktır.

Mesela brumanin satis karari alindiginda cilginca bunu elestirenlerden cok degil 3-4 tanesi gelsin desin ki "biz elestirdik brumayi satanlari ama sozlesmesi bitmesine bir sezon kala 15 milyon euro ya satilmasi hakkaten mantikliymis"

ama yok . Onu derse 3 ay once dedigini haksiz cikarmis olacak ya , demez .

Demin de dedim , mesela mac oncesi skorlar hep 1-3 , 2-4 , leipzig acimaz dagitir eder .. simdi ise koy takimi , bunlar almanyada 2 inci olduysak biz olsak da 2 inci oluruz , basaksehir 2 macta da leipzig i perisan eder gibi hakkaten antu kivaminda screenshot luk sacmaliklar
"Üzülmüştüm ama Bruma'yı sattığımız iyi olmuş" diyen vardı.

Bence Bruma uzatıp kalsa güzel olurdu. Gitmesi yanlış değil ama, çünkü sözleşme uzatmayacağı ortadaydı. Bu maçla değerlendirmek haksızlık ayrıca. 2-0 geride oldukları maçta kurtarıcı olarak alıyorlar. Bruma bu yükü şu ana kadar hiç kaldıramadı zaten. Bu maçla adam değerlendirilecekse Liverpool'un 70 milyon ödediği Keita'nın aslında Ndiaye'den pek de farklı olmadığını da öne sürebiliriz mesela.

Maç öncesi yorumlarının da tahmin ediyorum ki çoğu "Bundesliga'da ikinci olmuş, zımba gibi takım" düşüncesiyle yapılmıştır. Sanmıyorum çoğu kişinin Leipzig'i takip ettiğini.

Bence kalitesiz takım değiller ama bugünkü atmosferi hiç kaldıramadılar. Defansta da ön tarafta da çok telaşlı oynadılar. Aynı zamanda BJK'nin de şanslı olduğu ortada. Almanya'da çok daha farklı bi maç seyredebiliriz.

Talisca overrated bi oyuncu, santrafor olması gerekirken 10 a kaymış birisi. Pas özellikleri zayıf, bilekleri idare eder, şutu en üst seviyeye yakın. Beşiktaş tarzı statik takımlarda oynar. Tempolu oynayan takımlarda iş yapamaz. O yüzden önünün çok açık olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş 14 e bonservisini alır, 5 yıllık ömürlük sözleşme yapar , 2 sene oynar 3 sene yatar, istatistik kasıp efsane diye dolanır Tr de.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
?????????????????????????

Adamlar 20 şut çekmiş 3 ü isabetli ulan kör olsa en az 5'ini tuttururdu Allah'ın kalasları

Beşiktaş ilk 15 dakika ve ikinci yarı Tolgay oyuna girdikten sonra 10 dakika sahada vardı, üç kere geldi iki kere gol attı. Onun dışında Leipzig özellikle ikinci yarı maçı çevirebilecek pozisyonlar yakaladı ama direk ve dağlara taşlara vurdular. Talisca konusunda anlamadığınız bişey var, bu adamın evet skora katkısı iyi ama onun dışında bu adam takımını eksik oynatıyor. Oyunun içinde nerede ise hiç yok, yerine Tolgay girdikten sonra Beşiktaş nefes aldı, o ana kadar çıkmayı geçtim topu dahi tutamıyorlardı. Eğer Beşiktaş takım halinde idare etmese ve iki maçta olduğu gibi skorun üzerine yatacabilecek durum ortaya çıkmasa Talisca fena bir şekilde eleştirilirdi. Babel bile oyun içinde daha aktif ve daha etkili bir oyuncu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
tartısmak anlamsız aslında su grupta 1 tanede olsa büyük takım olmalıydı denge icin

2000 kadrosu ile karşılaştırmak komik olmuş levent adına
1 tik bir altı bile
O kadro her yönüyle mükemmel kadroydu
Bjk deki oyuncuların çoğuna burda herkes burun kıvırır bizde olsa

Bjk almanyada bunların temposuna dayanamaz o bariz. Bi de şunları iki maç ust uste falcao, lemar, baldeli takıma karşı izleyelim. 6 puana rağmen ilk iki şansları zor gibi duruyor ama hangi takımlar ilk ikiye girer deseniz cevap veremem. 6 maç sonunda puanlar çok yakın olur hatta averaja falan kalır gibi.

tinercileri övecez diyede sacmalamanın anlamı yok

2.yarı adamlar caylakta olsa bildigin ezdiler hepside net pozisyon ama atamadılar 2.yarı tinercilerin aklımda kalan pozisyonu yok gibi

fizik olarak artık cabuk biten bir takım tinerciler muhtemeln trabzon bu acemlikleri yapmayacak

ben leipzig ile ilgili konuşuyorum
bunu tinercileri övmek olarak anlamak için baya iyi bir zeka olmalı bir insanda
kutlarım sizi

beşiktaş ilk golü bulana dek çok yoruldu
ilk golden sonra leipzig kontrolüne geçti
aynı şekilde ikinci yarıda da uzun bir süre leipzig kontrol etti oyunu ama maç kazanmak için yeterli bir futbol oynamadılar
bu seviyenin takımı gibi görünmediler hiç
tinercilerin en büyük handikaplarından birisi kolay yorulmaları ve taliscanın oyundan çabuk düşebilmesi

Beşiktaş en az yarı final yapar.
Muazzam bir takım.

~ Haydaaaaaaaaa ~

2000 kadrosu ile karşılaştırmak komik olmuş levent adına
1 tik bir altı bile
O kadro her yönüyle mükemmel kadroydu
Bjk deki oyuncuların çoğuna burda herkes burun kıvırır bizde olsa

Tolgay ve cenk bizde olsun isterdim.

6 tane net gol pozisyonu hangileri ? net pozisyon var diyorsun .. sonlara doğru direkten auta çıkan bir top var.. onu belki sayabiliriz, onun haicinde diğer net gol pozisyonlarını söylersen belki hatırlarım ama benim aklıma gelmiyor.. ilk yarıda ofsayt yüzünden verilmeyen bir golleri var, belki bir de o olabilir.. ama şunu söyleyeyim, leipzig asla bu seviyenin bir takımı gibi oynamadı bugün.. rakibi kapatmakla iş bitmiyor, futbolda önemli olan golü bulmaktır.
pepenin kaptırdıgı top ve direkten dönen pozisyon ,agustin karşı karşıya kaçırdı,kornerden dönen topta cezasahasına yapılan ortada yine yapılan kötü vuruş...diğerlerine hiç girmiycem.çünkü hatırlamıyomuşsun.
http://www.rerererarara.net/ bak nefret ettiğim şu GS sözlüktekiler bile neler yazmış.demekki farklı maçlar izledik.iyi geceler

kutlarım sizi

aynı şekilde ikinci yarıda da uzun bir süre leipzig kontrol etti oyunu ama maç kazanmak için yeterli bir futbol oynamadılar
tinercilerin en büyük handikaplarından birisi kolay yorulmaları ve taliscanın oyundan çabuk düşebilmesi

evet bende zaten benzer seyler söylüyorum fener macıda keza aynıydı
ama adamlar öyle ballı ki bu gruba düstüler söyle kallavi bir gruba düşselerde şu oyun tarzıyla gol dahi atmaları zordu

golü atıp yatısa geciyorlar fizik bittigi icin düsünün bu tarz oyun bizim ligte bile tutmuyor artık en sıradan takım bile fizigi iyiyse golü atıyor
şansta önemli yani futbolda tinercilerde ciddi manada şanslı tabi birde buna simdi kibir eklenecek

kutlarım sizi

Cl yı alır bjk kondisyonunu biraz üst düzey olsa :)
Gol atmak için yoruldu demişsin gol kacta geldi 35 40 damı
Ikıncı gol kontra zaten

Adamlar 20 şut çekmiş 3 ü isabetli ulan kör olsa en az 5'ini tuttururdu Allah'ın kalasları
cidden uzun süredir bukadar kötü şut çeken takım görmedim net pozisyonlarda bile 5 metreyle kaleyi ıskaladılar çoğunda. o kalenin içinde topu havaya diken mal tam tüy dikti

Tolgayda cenkte barınamazdı bizde
Kiskandigim tek adam q7 dir bjk de

Tolgay'i hamburgtan beri takip ediyorum
Alinsin diye bir yerlerimizi yirttik forumda
Bjk 1mden ucuza aldi.
Q7 porto yapip dondukten sonra ciddi katki verdi ama futboluna lafim yok ama genel anlamda sevmiyorum.
Oğuzhan’ı da eklersek ben fitim. Pepe hariç yabancı topçularını istemem
Oguzhan iyi top tepici suphesiz ama
Galatasaray formasi altinda gormek istemiyecegim bir karakter :D

Geri
Üst Alt