17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Galatasaray ile Fenerbahce elemelerde sivamasaydi simdi Avrupa'da 5 takimimiz olacakti.

3'ü gruplari gecerdi, Basaksehir ile Konya da alabildigi kadar puani alip katki yapardi.

Artik önümüzdeki sezon yabanci siniri diyenlere inat 5 takimimiz da grup asamalarina kalmali.

Kisa vadede artik hedefimiz Belcika ve Ukrayna'yi gecmek olmali. Uzun vadeli hedefimiz Portekiz ve Rusya olmali.

Bizim bu ülke takimlarindan neyimiz eksik? Bence hicbirseyimiz.

aynen

ligimizi gereğinden fazla kötülüyoruz

Sonuna kadar hak ettiler Leipzig maçı gibi olmadı Monaco tam fiyasko ama Bjk çok iyiydi hiç abondene olmadılar ve bence rahat kazandılar

Güzel hislere sahibim.

1e8a6aec9e32cd3ad24fa4b4beb123bc.jpg

Seneye direk CL'e gitme ihtimalimiz kesinleşti gibi artık. Bu kadar puana göre şampiyon direk gidecek. O açıdan bakarsak iyi bir durum

Şimdi bjk forumu antu gibi uçmuştur 3 atarız 5 atarız Gs'yi 5leriz
Allah kimseyi gereksiz özgüven sahibi yapmasın

TapaTalK

Senol Günes'in karakterini hic sevmem ama bu tarz önemli deplasmanlarda bir sekilde istedigini aliyor

Tebrikler.

Gruptan çıktılar artık, kura şansı yine yanlarında olmazsa 2. turda rencide olup elenecekler ama o bile başarılarını gölgelemez. Bu sene avrupada daha şimdiden başarılı oldular. Yalnız daha önce yazdığımı tekrarlıyorum; bariz maç seçiyorlar, bariz maça göre konsantre oluyorlar. Böyle takımların sonu hiç iyi olmuyor.

cok dogru yorum aynen bizim terimli dönem gibi ligte kötü gitsekte avrupada full konsantre oluyorduk

bunun sebebide tinerci oyuncular özellikle cenk gibiler kıcını yırtıyor avrupaya gidebilmek icin hepsi piyasa yapma derdindeler yoksa şenolda farkında 2 kulvar icin nefeslerinin yetmediginin

Biliç büyük maçlari kazanamadi yoksa 14-15'de büyük ihtimalle sampi olurlardi

Kazanan bir karakter yoktu işte,loserlardı.Yavaş yavaş bunu kazanıyorlar ve sağlamlaştırıyorlar,bu bizim işimize gelmez.Ne kadar kötü kadron olursa olsun ne kadar kötü oynarsan oyna kazanma alışkanlığı edinmişsen hep işin içinde olursun.

Monaconun savunmasi evlere senlik. Maalesef emin bir sekilde monaco kazanır diyemiyorum. Falcao coşar da koyarlar inş.

yine doğru tahmin. futbol böyle yorumlanır işte. maçtan önce demiş adam monaco pert diye hayır neyine itiraz ediliyor anlamıyorum. monaco pert ama bejeke de bir o kadar formda bu sezon. avrupa da bu tarz çoğu takımı yenebilir. m.city liverpool real v.s dışında. bütün iş form grafiğinde. takımların isimleri galibiyete yetmez çoğu zaman. ne bjk geçen yıl ki bjk, ne monaco geçen yıl ki monaco. onun için monaco kötü dediğimizde kimse itiraz etmesin. bjk ninde hakkını yemiyoruz onlarda bir o kadar iyiler avrupada bu yıl. ama daha formda üst kademe ekipler çıktığında da işlerin değiştiğini de göreceğiz.

ya aga ben kabul etmiyorum biri yukarıda demişte iyi oynasınlar türk futbolu filan gelişmiş alakası yok iyi miyi oynamıyo bu adamlar , bu adamların karşısına cıkan oyuncular niye at arabasına dönüyolar hayır oynatmayan beşiktaş'da değil halen şansa bala gidiyolar iyi miyi oynamıyolar saçma sapan konuşmayın 2 top atıyolar 2 side gol, bir tek iyi oynuyo diyebileceğim adamları babel ben halen bu itlerin şansa bala gittğini düşünüyorum barcelona real bi cıksa onlarada balı tutar bu sene bunların. hayır 10 numara futbol oynasa düzgün şut cekse atak yapsa rakipler beşiktaşda bunun uzerine yense derim iyi oynuyolar bildiğin anadolu takımı topcusuna dönüşuyo bunlarla oynayan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 maçtır yenik durumda olan rakibi oyunu yıkamayacak kadar aciz görüntü çiziyor. İki takımında tek planları hızlı hücuma çıkma başka bir bok bildikleri yok set hücumu yapsalar, oyunu yıkıp baskı kursalar kesinlikle gol yer beşiktaş neyse gruptan çıksınlar hakikaten baba takımla karşılaşmadan bunların balonu sönsün istemem görsünler bu savunmayla neye uğradıklarını

Geri
Üst Alt