17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Porto biraz toparladı, en zayıf halka Monaco'ymuş meğer. İç sahadaki Porto maçı bakalım nasıl olacak, haketmedikleri şekilde 3 puan aldıkları leipzig maçı karıştırdı ortalığı, sadece son yarım saatte bile 2-4 falan olurdu o maç, baya şanslılardı. İkinci leipzig maçı baya eğlenceli olacak, eğer oyunlarını tuttururlarsa sağlam fark atabilirler bjk'ye.

1-2 oldu reis,bunlar muhtemelen lider çıkacaklar gruptan.Bunu yapacak olan ilk Türk takımı olmaları kötü.

yine attı cenk manyağı az evvel dediğim gibi dünyanın en formda oyuncularından biri şuan

uğur karakullukçu gibi konuştun aynı bravo yani sinan. bjk ile ilgili birşey demedim ben dikkat edersen manasız tepki veren sensin bjk aşkın depreşti heralde vallahi kendin kaşınıyorsun. monaconun geçen yıl ki monaco olmadığını göremiyorsan konuşulacak pek birşey yok canım.

Tamam ben de diyorum ki , ve zaten o yuzden ozellikle gecen sene yazdim

fb monaco eslestigindeki mactaki acin basligi okuyun

rezil monaco , fb 4 ayak uzerine dustu yorumlari vardi , hele 1-0 bitti ilk mac of anam of ne yorumlar

sanirsin monaco keciorengucu yani .. ama yari final yaptilar

biraz saygi duyun rakibine

al yine gol 1-2 oldu

3 mactir surekli rakipler kotu rakipler kotu

Golofsaytmış

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monaco'nun ruhu çekilmiş la geçen sene nasıl yarı finale gitti bunlar

15/16 Galatasaray >>>> 17/18 Monaco

helal olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklenen skor.Birkaç kere yazmıştım Monaco leş durumda diye.Porto'dan 3 yiyen takımın bunları yenmesi çok zordu.Resmen ölü gibiler

Tosun Paşa saydırıyor, sene sonu 25m en az. Beşiktaş tam Avrupa kupalarında başarı elde edecek oyunu oynuyor. Geçen seneye göre daha tecrübeliler. Üst tur oynarlar ama fazlası kura şansına bağlı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Monaco gibi takımları clye alanlarda hata. Psg bunlara az bile yapıyormuş.

Ligde böyle kolay gol atamıyorlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Monaco inanılmaz ruhsuz ama beşiktaşa helal olsun. Cenk tosun müthiş olmuş.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vallah helal olsun ne diyek. En güclü olarak Bayern/PSG, Real/Tham cikar 1. olurlarsa

Geri
Üst Alt