17/18 G Grubu M:4 | Beşiktaş 1-1 Monaco | MS | 1 Kasım | Tivibu Spor 2

bu salaklar bu gruptan elenirmi elenir valla :D

Futbol gün geçtikçe çirkinleşiyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Emin misin?

Soccer_ball.001.jpg

Bence eskisi kadar iyi ve üst düzey oyuncu da yetişmiyor. Eskiden bir çok takımın sembol üst düzey oyuncuları olurdu. Şimdi hep teknik anlamda iyi ama mental anlamda üst düzey olmayan, lider vasfı olmayan oyuncular var.

Kesinlikle katılıyorum, bir de özellikle bazı alanlarda uzmanlaşmış adamlar vardı. Öyle süperstar değildi ama bilirdin ki herifte müthiş bir X özellik var. ( Juninho'nun frikikleri, X oyuncunun ayak içi bitirişleri vs gibi. )

Avrupa futbolu çok kısır bir döngüye girdi, bir elin parmağını geçmeyecek kadar takım var, bunlar bütün elit oyuncuları topluyor. PSG gibi absürt derecede para harcamadıktan sonra, zengin bir kulüp olsan bile elit kadro kuramıyorsun.

Bunda futbolun son yıllarda biraz mekanikleşmesinin de etkisi var sanırım.

Genelde maçı açınca gol olurdu şimdi başlığı açtım gol oldu bi ilerleme var bu konuda.

Ne güzel vurdu öyle
Gol sonrası pozisyonda ofsayt yok gibi idi.

45+ da gol yemeyi hep çok malca bulmuşumdur bu açıdan bjk yi tebrik ederim

Kameralar senola odaklansin..hakemin ecdadini zikreder birazdan..

Beşiktaş bu maçı yenemezse ve Porto için de son maç final maçı olursa Beşiktaş elenir. Porto çok iyi olduğu için değil, Beşiktaş final anlarında mala bağladığından.

Not: Leipzig maçında banko yenileceklerini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Macta iki tane dejavu luk pozisyon vardi, bakalim hatirlayan cikacak mi

gokhanin sagdan girip auta attigi top size hangi pozisyonu hatirlatti

yedikleri gol yine son donemlerde yedikleri hangi golu animsatti

Beşiktaş bu maçı yenemezse ve Porto için de son maç final maçı olursa Beşiktaş elenir. Porto çok iyi olduğu için değil, Beşiktaş final anlarında mala bağladığından.

bjk buradan elenirse yüzyılın hıyarlığı olur öyle birşey olacağını sanmam üstat. yani olmaz heralde :DD

Not: Leipzig maçında banko yenileceklerini düşünüyorum.

dua edelim porto leipzig maci berabere bitsin

baskılı olduğu oyunda geriye düşmeleri güzel oldu . moralleri fena bozar bu durum. burdan uefaya gitseler CL'den elenseler harika olur.

Kalan 3 maçı da kaybedip tarihe geçebilir bu gerizekalılar.

Geri
Üst Alt