17/18 G Grubu M:4 | Beşiktaş 1-1 Monaco | MS | 1 Kasım | Tivibu Spor 2

Demin yazmistim , kisa . Porto 3 te 3 , leipzig ise porto haric 3 te 2 yapacak

ve leipzig bjk yi 2-0 ya da 3 fark yenecek

o zaman elenirler

2-0 i da mantikli olan skorlar gerceklesirse dedim , 2-0 olup da genel averajda bjk nin gerisinde kalmalari da elbette ihtimaldir

Demin yazmistim , kisa . Porto 3 te 3 , leipzig ise porto haric 3 te 2 yapacak

ve leipzig bjk yi 2-0 ya da 3 fark yenecek

o zaman elenirler

2-0 i da mantikli olan skorlar gerceklesirse dedim , 2-0 olup da genel averajda bjk nin gerisinde kalmalari da elbette ihtimaldir

Bjk'nin 2. olarak bitirme olasılığını hesaplar mısın,o daha realist şu aşamada.

Juve'ye Olympiakos falan gelmişti bir de,direk çeyrek final oynuyordun gruptan çıkınca.Belki de ŞL'de final oynayabilirdik çok yazık olan bir sezondu.Çok dikkat çekmez de,1998-1999,UEFA'yı aldığımız seneden dahi daha iyi oynadığımız yıl olabilir savunma anlamında.Bu anlamda 1996-1997 ve 1997-1998'den çok daha farklıdır bana göre.Uluslararası arenada da kendimizi gösterdiğimiz sezondur.

ben sonradan full versiyonları izledim yakın dönemde cl finali direkten dönmüş gerçekten cl alabilirdi o takım. filipescu filan terör estiriyormuş savunmada rakiplere. kalanı zaten aynen uefa kadromuz ve 1 yıl daha gençler. bilbao maçında hakan şükür olsa biz çıkmıştık muhtemelen burak akdişin feci bir gol kaçırarak kariyerini bitirdiği maç oldu.

önemli olan gruptan cıkınca kıclarından 2 yıldır akan bal devam edecekmi o önemli

Yahu bırakın hesabı falan, bir oyuncu öyle müsait bir pozisyonda neden içeri çıkarmaz, hadi çıkarmadı neden şut çekeceği yerde kaleciye pas verir?

Ben bu ve bomboş vaziyette yapılan kötü ortalara sinir oluyorum, teknik direktör olsam böyle oyuncuları anında oyundan alırdım herhalde.

Yahu bırakın hesabı falan, bir oyuncu öyle müsait bir pozisyonda neden içeri çıkarmaz, hadi çıkarmadı neden şut çekeceği yerde kaleciye pas verir?

Ben bu ve bomboş vaziyette yapılan kötü ortalara sinir oluyorum, teknik direktör olsam böyle oyuncuları anında oyundan alırdım herhalde.
Kim o rengim

ben sonradan full versiyonları izledim yakın dönemde cl finali direkten dönmüş gerçekten cl alabilirdi o takım. filipescu filan terör estiriyormuş savunmada rakiplere. kalanı zaten aynen uefa kadromuz ve 1 yıl daha gençler. bilbao maçında hakan şükür olsa biz çıkmıştık muhtemelen burak akdişin feci bir gol kaçırarak kariyerini bitirdiği maç oldu.

Zaten ŞL'yi alabilseydik o dönemde alırdık,hem bu kadar endüstriyelleşmemişti futbol hem de biz de çok iyiydik harbiden.Bir o,bir de 2000-2001 sezonu var işte.2000-2001'de de PSG'ye kaybetmeyip lider çıksak gruptan,Real'le eşleşmekten kurtuluyorduk.O dönemde gruptan lider çıkmayı beceremedik hem de daha zor gruplarda,bu tinerciler lider çıkacak şimdi.O istatistiği ele geçirecekler maalesef.En yüksek puan toplayan takım da onlar olacak gibi.

adamların hocası rezalet oynamasına rağmen yedekte oyuncu yok diye baldeyi oyundan almıyor, bizim igor gidip gomisi çıkarıp ereni alıyor maça.

Yanlis hesaplamadi isem puanlar 12-11-11-0 olabiliyor

ve 11 puan ile de elenebiliyorsun

lider 6 macinin 4 unu kazanir ve iki tane 11 puanlik takima birer kez yenilir

11 puanli iki takim sonuncuyu iki macta da yener

11 puanli takim kendi aralarindaki 2 maci da berabere bitirirse

bu durumda 12-11-11-0 oluyor

bir yanlis var mi ?

bir yanlis var mi ?
Besiktasin 3. olma durumu var mı

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu sinan neyin hesabını yapıyor la bir saattir

Bjk nin 3 uncu olmasi icin iki olasilik var

oncelikle bugun porto en azindan yenilmemeli , bu birinci sart . Ya berabere kalmalilar ya da yenmeliler leipzig i

ardindan da hem leipzig hem porto kalan iki macta 6 puan yaparsa , bugunku macin skoruna gore ya porto ya da leipzig bjk ile esit puana cikacak

A) berabere kalirlarsa leipzig
B) porto kazanirsa porto

besiktasi puan olarak gececek

a durumunda porto , b durumunda leipzig ise bjk ile puan olarak esitlenecek

bu durumda porto ile esitlenirse portonun istanbulda en az 3-1 kazanmasi veya daha farkli kazanmasi lazim (ya da 4-2 , 5-3 gibi)

leipzig ile esitlenirse leipzig in almanyada 2-0 ya da 3 fark veya uzeri kazanmasi lazim

bu senaryolarda porto 3-1 ya da leipzig 2-0 skorlari olursa genel averaja kalir , onu da kestiremem simdiden

Besiktasin 2 macini kaybetmesi surpriz olmaz ama esit puana gelecegi takimlara karsi bire bir maclarda geri dusmesi zor gorunuyor

eleme gibi dusunun , evinde 2-0 harika bir skordur , deplasmanda 3-1 daha da harika

bence burada portodan 3 fark yemezler ama leipzig e deplasmanda 2-0 yenilmelerine ihtimal veriyorum

o zaman ne istiyoruz bugun , porto leipzig i yensin istiyoruz

bir yanlis var mi ?

Doğru oluyormuş.

Beşiktaş gruptan çıkar ama bir daha galibiyet göremeyecekler bence. (2. tur dahil)

Geri
Üst Alt