17/18 G Grubu M:4 | Beşiktaş 1-1 Monaco | MS | 1 Kasım | Tivibu Spor 2

Yerli dusmanı oldugun icin sasirmadim.
Fatih hocayı severim, yine Okan'ın oynattığı Futbolu beğeniyorum. Bugüne kadar en beğendiğim Forvet oyuncuları Ümit Karan ve İlhan Mansız, bu kıyasa yabancılar dahil. Bugüne kadar Galatasaray'da Hakan Ünsal ve Ergün gibi sol bek, sol açık oyuncuları görmedim.

Son düzenleme:
Katılacak katılmayacak bir şey yok ki,zevkler renkler tartışılmaz.
Ne oynattığı Futbol iyi idi, nede ikinci sezon başı yaptıkları ve ayrıldıktan sonra ki açıklamaları doğru idi. Bunun zevk ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bizi Şampiyon yapmasına yaptı, ancak en çok demek istemiyorum ama bize zarar veren hocalardan biri.

Son düzenleme:
Ne oynattığı Futbolu iyi idi, nede ikinci sezon başı yaptıkları ve ayrıldıktan sonra ki açıklamaları doğru idi. Bunun zevk ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bize Şampiyon yapmasının yanında en çok demek istemiyorum ama zarar veren hocalardan biri.

Taraftar da çullanmasaydı linç etmeseydi birden hocayı.

Birsürü taraftar var,benim de düşüncem bu saygı duy.

Taraftar da çullanmasaydı linç etmeseydi birden hocayı.

Birsürü taraftar var,benim de düşüncem bu saygı duy.
Taraftarın tek bir isteği vardı, Şampiyon olan takıma daha iyi oyuncular alınması. Taraftar ile zıtlașmasa, bile bile lades demese, Taraftar Şampiyon olmuş bir Teknik Direktöre o kadar tepki vermezdi. Buda benim fikrim.

Son düzenleme:
Taraftarın tek bir isteği vardı, Şampiyon olan takıma daha iyi oyuncular alınması. Taraftar ile zıtlașmasa, bile bile lades demese, Taraftar Şampiyon olmuş bir Teknik Direktöre o kadar tepki vermezdi.

Para yoksa napsın adam?

Bana sadece saygı duymanı bekliyorum,hani linç edenlere saygı duyuyorsun ya.

Para yoksa napsın adam?

Bana sadece saygı duymanı bekliyorum,hani linç edenlere saygı duyuyorsun ya.
Şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar ligine direk katılmışsın, gerçekten para olmadığına inanıyor musun? Ben şahsen inanmıyorum.

Ben sana saygı duymuyorum demiyorum ki, sadece Hamza konusunda farklı düşündüğümü yazıyorum.

O zaman o tepkiyi veren taraftarı ben haklı görüyorum. Şampiyon olduk ama herkes o kadronun yetersiz olduğunu ve temel takviyelere ihtiyacı olduğunu biliyordu. Bunlar yapılmadığı gibi, Taraftar ile zıtlașma yoluna gidildi, bizzat Hamza'nın kendisi tarafından.

Şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar ligine direk katılmışsın, gerçekten para olmadığına inanıyor musun? Ben şahsen inanmıyorum.

Ben sana saygı duymuyorum demiyorum ki, sadece Hamza konusunda farklı düşündüğümü yazıyorum.

O zaman o tepkiyi veren taraftarı ben haklı görüyorum. Şampiyon olduk ama herkes o kadronun yetersiz olduğunu ve temel takviyelere ihtiyacı olduğunu biliyordu. Bunlar yapılmadığı gibi, Taraftar ile zıtlașma yoluna gidildi, bizzat Hamza'nın kendisi tarafından.

Keşke biraz da linççilerle zıt fikirlerde olduğunu görebilsek... :D

Keşke biraz da linççilerle zıt fikirlerde olduğunu görebilsek... :D
Ne demek istediğini anlamadım doğrusu. Ayrıca, ne Linç'i anlamıyorum ki, bile bile yapılan yanlışlara alkış mı tutulması gerekiyor? Bu Galatasaray için ne gibi bir fayda getire bilir ki?

Son düzenleme:
Ben bu forumda Rijkaard'dan bu yana herhangi bir t.d e sahip çıkıldığını görmedim

Başarılı olduğunda çıkılıyor yalan yok ama en ufak başarısızlığa tahammül yok hemen o gitsin bu gitsin kadro revizyon vs.

Linç kültürü var maalesef gerçi sadece burada demek yanlış olur genel taraftar yapımız bu

Ben bu forumda Rijkaard'dan bu yana herhangi bir t.d e sahip çıkıldığını görmedim

Başarılı olduğunda çıkılıyor yalan yok ama en ufak başarısızlığa tahammül yok hemen o gitsin bu gitsin kadro revizyon vs.

Linç kültürü var maalesef gerçi sadece burada demek yanlış olur genel taraftar yapımız bu
Bu durumda aynısı Bayern için geçerli herhalde. Şampiyon yapan hocayı, sezona kötü başladığı için gönderdiler. Yada Liverpool devamlı hoca değişiyor, yine City bir örnek. Zidane, gönderilir ise sürpriz olmaz, aynısı Conte için geçerli. Leichester, Yunanistan Milli Takımı, ve bir çok örneği daha vardır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt