17/18 G Grubu M:4 | Beşiktaş 1-1 Monaco | MS | 1 Kasım | Tivibu Spor 2

Bu durumda aynısı Bayern için geçerli herhalde. Şampiyon yapan hocayı, sezona kötü başladığı için gönderdiler. Yada Liverpool, City.

Yine bize bakarak iyiler

Guardiola geçen sene o kadar topçu aldı mesela bizde olsa kapının önüne konulmuştu demek istediğim o sabır denen şey yok

Keza Liverpool Kloop ile hala devam ediyor

Arsenal başarısız ama hala Wenger diye ısrarcı

Yine bize bakarak iyiler

Guardiola geçen sene o kadar topçu aldı mesela bizde olsa kapının önüne konulmuştu demek istediğim o sabır denen şey yok

Keza Liverpool Kloop ile hala devam ediyor

Arsenal başarısız ama hala Wenger diye ısrarcı
Bir yerde haklısın aslında, bizim Ülkemiz'de sabır yok dene bilir, ama başarısız olunduğun da yolların ayrılmasını sadece bize öz bir durum gibi gösterilmesine katılmıyorum. Verdiğim örneklerin içinde Liverpool dışında, hepsi başarılı bir sezon sonrası bu durumdalar. Yine mesela Mourinho örneği, hem Chelsea'de hemde Madrid'de yaşadı bu durumu. Mesela Klopp, Hitzfeld sonrası Dortmund'un en başarılı Teknik Direktörü ama başarılı bir sezon sonrası kötü bir sezon ve ayrılan yollar.

Yine bizden örnek vermek gerekirse Fatih Hocanın ikinci dönemi, ikinci olmasına rağmen bir sonra ki sezon devam edilmesi.

Son düzenleme:
Bir yerde haklısın aslında, bizim Ülkemiz'de sabır yok dene bilir, ama başarısız olunduğun da yolların ayrılmasını sadece bize öz bir durum gibi gösterilmesine katılmıyorum. Verdiğim örneklerin içinde Liverpool dışında, hepsi başarılı bir sezon sonrası bu durumdalar. Yine mesela Mourinho örneği, hem Chelsea'de hemde Madrid'de yaşadı bu durumu. Mesela Klopp, Hitzfeld sonrası Dortmund'un en başarılı Teknik Direktörü ama başarılı bir sezon sonrası kötü bir sezon ve ayrılan yollar.

Mancini hakkında o dönemde ne yorum yaptığını merak ediyorum açıkçası.Şu yazdıklarının tam tersini yazdığından çok eminim nedense.

Başarısız sonuçlar alan td'leri en kısa sürede şutlama taraftarıyım. Tam bir skor taraftarı olduğum da doğrudur, skor olmadan kupa veriyorlardı da biz mi karşı çıktık :D

Mancini hakkında o dönemde ne yorum yaptığını merak ediyorum açıkçası.
Ben Mancini'ye başından beri karşıydım, oynattığı Futbolu ise hiç ama hiç beğenmiyordum. Kim olursa olsun, iki ayaklı maçlar dışında, oda beraberlik ile tur atlıyor isek, veyahut bizi Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıkaracak ise, Galatasaray'ın başında beraberliğe oynayan Teknik Direktöre karşıyım.

Son düzenleme:
Ben Mancini'ye başından beri karşıydım, oynattığı Futbolu ise hiç ama hiç beğenmiyordum. Kim olursa olsun, iki ayaklı maçlar dışında, oda beraberlik ile tur atlıyor isek, Galatasaray'ın başında beraberliğe oynayan Teknik Direktöre karşıyım.

O dönemde de bunu demişsen helal.

Yine bizden örnek vermek gerekirse Fatih Hocanın ikinci dönemi, ikinci olmasına rağmen bir sonra ki sezon devam edilmesi.

Çok uzağa gitmeye gerek yok Hamza dan bahsetmişsiniz

Başarılı oldu hemen ardından bir sene bile tahammül edemedik

Yanlışları var,yok o ayrı mevzu.Mourinho dediğinin adamın yanlışları yok mu sanki

Bu arada sana ithafen demiyorum bunu yanlış algılama sadece tespit yapıyorum

O dönemde de bunu demişsen helal.
Diyorum ya, ben daha ismi geçtiğinde karşıydım. Bu sezon İtalyan takımlarının oynadığı Futbolu görene kadar, İtalyan Futbolunu ve İtalyan Futbolun'dan çıkan kimseyi sevmiyordum. Mancini bu konuda bizim başımızda olduğu dönem, neden sevmediğimi gösterdi aslında.

Hamza çok da başarısız değildi ki gönderildiğinde.Sadece yerli takıntısı ve demeçleri vardı,yoksa 2. sezonunda da skor olarak kötü değildik.

Yav de get. Bu kadro ŞL için yeterli deyip, gelenden geçenden 4 yiyen babam mıydı ? Ulan ŞL'de iç sahalardaki bir ağırlığımız vardı, içine s.tı herif.

Çok uzağa gitmeye gerek yok Hamza dan bahsetmişsiniz

Başarılı oldu hemen ardından bir sene bile tahammül edemedik

Yanlışları var,yok o ayrı mevzu.Mourinho dediğinin adamın yanlışları yok mu sanki

Bu arada sana ithafen demiyorum bunu yanlış algılama sadece tespit yapıyorum
Zaten üzerime alınmadım, konu Hamza, Teknik Direktörler ve başarılı olsalar dahi yolların ayrılması. Benim için verdiğim örneklerin Hamza'nın durumundan pek farkı yok, hatta Hamza'nın bir adım ileri giderek, bilerek, kendi kararı ile bu yola girdiğini düşünüyorum. Bu sektör böyle, dünyanın hemen hemen her yerinde böyle, başarısız isen genellikle yollar ayrılıyor. Yahu en Baba örneği Zidane, yarın Perez Zidane'ı kovsa Sürpriz olur mu?

Son düzenleme:
Şakayla karışık yazdım bir önceki yazıları, Hamza'nın başarılı olup uzun yıllar başımızda kalmasını çok istemiştim. Keşke yeterli olsaydı. Bir de Hagi'nin başarılı olmasını çok istemiştim o da olmadı. (Hamzadan daha çok)

Camiamızın yerli oyuncularına,evlatlarına ağırlık verdiği her dönem başarılı olduğumuz hususunda mutabık kalalım.Bizim kodlarımızda bu var.
Hangi yerli oyuncular, evlatlar olduğu da önemli değil mi sence? Sen şimdi şu kadroda Sabri'yi Mariano'ya, Burağı Gomis'e veyahut Selcuğu Fernando'ya tercih eder misin?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt