17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Tebrikler bjk ye. Avrupayı özledik bizde.

fiko ve senolun emegi var

fiko demirörenin içine ettigi kulübü 2 kere sampi yaptiktan sonra simdi de avrupada iyi sezon geçirmesine sagladi

takdir etmek lazim

Cek lan bi man city serefsiz porto da gör bakalim dünya kac bucak. Ulan oynasan kazanip lider olma sansin var, umarim porto man city ve besiktas da bayern münih le eslesir de ilahi adalet kolay grubu bi nevi esitlemis olur.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Avrupa'nın kalburüstü takımları hariç diğerleri rezil durumdalar, Porto ve Monaco'nun sadece ismi kalmış. 2 senedir CL'de olup baba takımla oynamadan elensin istemediğimi belirtmiştim kura çekiminden sonra bakalım kiminle eşleşecekler..
Acayip kura şansları var.

Yine en dandik rakibi çekerler 15 takım arasından. Inşallah Barcelona PSG falan çıkar da rezil olurlar. Çok havalandılar.

sent via GSC

Avrupa'da bizim başaramadığımız bir ilki onların gerçekleştirmesi üzücü.Biz şu performansı göstersek hiçbir Bjkli garipsemezdi ama onların göstermesi garip işte.
Anladım, evet bir ilk ama bu kadar içerleyecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Eski sistem olsa, şu sadece grup liderinin çıktığı sistem, belki koyardı ama gruptan iki takımın çıktığı bir sistemde tek önemi grup ikincilerinin içinde nispeten daha kolay rakipler olması.

Ama aynı zamanda bu durum ilginç bir hal alabilir. Gruplarını birinci bitirip, nispeten kolay bir grup ikincisine elenmeleri gülünç olur doğrusu.

Son düzenleme:
Acayip kura şansları var.

Yine en dandik rakibi çekerler 15 takım arasından. Inşallah Barcelona PSG falan çıkar da rezil olurlar. Çok havalandılar.

sent via GSC

Abi kura çekildiğinde demiyor muyduk güçler denk,işleri zor diye.Bu ilk de değil,biz de kolay kuralar çektik ama hiç böylesi bir grup performansımızı hatırlamıyorum.

Yanlız baskıyı attılar üstlerinden
Lige asılırlar bundan sonra

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi oldu bu. Çıksınlar çıksınlar. Grup ikincileri çok sağlam bu yıl. Bayern,Chelsea,Real hep grup ikincisi. Gerçi bunlar bu balla Basel'i çekebilirler dur bakalim.

Barcelona munih cekip rezil olsunlar diyorsunuzda 2. turda rezil olmazlar. En kotu elenir gelirler. Basardiklari sey cok buyuk. Turk futbol tarihinde CLde gruptan birinci cikan takim olmusmudur bilmiyorum. Benim hatirladigim yok.

Abi kura çekildiğinde demiyor muyduk güçler denk,işleri zor diye.Bu ilk de değil,biz de kolay kuralar çektik ama hiç böylesi bir grup performansımızı hatırlamıyorum.
Niye bu kadar kafaya takıyorsun bu durumu ki. Illa herşeyin ilkini biz yaşayacağız diye birşey yok.

sent via GSC

Geri
Üst Alt