- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Tebrikler bjk ye. Avrupayı özledik bizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip kura şansları var.Avrupa'nın kalburüstü takımları hariç diğerleri rezil durumdalar, Porto ve Monaco'nun sadece ismi kalmış. 2 senedir CL'de olup baba takımla oynamadan elensin istemediğimi belirtmiştim kura çekiminden sonra bakalım kiminle eşleşecekler..
Anladım, evet bir ilk ama bu kadar içerleyecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Eski sistem olsa, şu sadece grup liderinin çıktığı sistem, belki koyardı ama gruptan iki takımın çıktığı bir sistemde tek önemi grup ikincilerinin içinde nispeten daha kolay rakipler olması.Avrupa'da bizim başaramadığımız bir ilki onların gerçekleştirmesi üzücü.Biz şu performansı göstersek hiçbir Bjkli garipsemezdi ama onların göstermesi garip işte.
Erdogan taraftari selamliyor
Acayip kura şansları var.
Yine en dandik rakibi çekerler 15 takım arasından. Inşallah Barcelona PSG falan çıkar da rezil olurlar. Çok havalandılar.
sent via GSC
Pepe de efsane oynadıMac bitmis spiker hala Pepe'yi ovuyor
Niye bu kadar kafaya takıyorsun bu durumu ki. Illa herşeyin ilkini biz yaşayacağız diye birşey yok.Abi kura çekildiğinde demiyor muyduk güçler denk,işleri zor diye.Bu ilk de değil,biz de kolay kuralar çektik ama hiç böylesi bir grup performansımızı hatırlamıyorum.